Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ 27/9/2014 ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

                                                     Eπιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο στα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα και την Κρήτη με ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες σημαντική ενίσχυση των ανέμων που στο Αιγαίο δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας ενώ παράλληλα ο καιρός θα βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στα δυτικά και βόρεια. 

Κυριακή: Τοπικές βροχές στα νότια και κυρίως στην Κρήτη, όπου οι μπόρες και οι καταιγίδες θα διατηρηθούν. Ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διατήρηση των πολύ ισχυρών βοριάδων στο Αιγαίο και θερμοκρασία στα επίπεδα της Παρασκευής.
Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη: Περαιτέρω βελτιωση του καιρού με μικρή εξασθένηση των βοριάδων και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας η οποία την Τετάρτη θα αγγίξει και τους 27-28 βαθμούς Κελσίου.  

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ PINK FLOYD META ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Οι φανατικοί οπαδοί των Pink Floyd αλλά και οι μουσικόφιλοι παγκοσμίως, έχουν έναν πολύ σημαντικό να χαίρονται αφού το ιστορικό συγκρότημα είναι έτοιμο νακυκλοφορήσει νέο άλμπουμ έπειτα από δυο δεκαετίες.


Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Enldess River» έρχεται 20 χρόνια μετά τον τελευταίο τους δίσκο «Division Bell», θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2014 και είναι ένα ορχηστρικό κυρίως άλμπουμ, παραγωγής των David Gilmour, Phil Manzanera και Andy Jackson. 

CΟCA-COLA: 128 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

                                        Πως μια συνταγή ενός φαρμακοποιού από την Ατλάντα των Η.Π.Α έγινε το πρώτο σε πωλήσεις soft drink στον Κόσμο. Δείτε την ιστορία της Coca-Cola μέσα σε δύο λεπτά (Pic+Vid)

Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Η συμφωνία της Ομοσπονδίας με τον μέχρι πρότινος αρχηγό της «γαλανόλευκης» είναι διετούς διάρκειας, όπως ανακοινώθηκε μετά το διοικητικό συμβούλιο της ανώτατης αρχής του ελληνικού ποδοσφαίρου.                                                 Μέλος της εθνικής ομάδαςτων ανδρών είναι και πάλι ο Γιώργος Καραγκούνης, αυτή την φορά όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά σε άλλο πόστο που θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες μετά τη συνάντησή του με τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

EΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς άνεμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις αρχικά στα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στην ανατολική νησιωτική χωρά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού..