Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ ΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Ο λόγος είναι ότι όσοι απέχουν από το κρέας παρουσιάζουν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση. Σύμφωνα με μελέτη που έχει δημοσιευτεί στο Journal JAMA Internal Medicine, βρέθηκε ότι η χορτοφαγική διατροφή που ακολούθησαν κάποιοι συμμετέχοντες στην έρευνα, τους οδήγησε σε χαμηλότερα επίπεδα αρτηριακής πίεσης σε σχέση με όσους συνέχισαν να καταναλώνουν κρέας. Και παρ’ όλο που το κρέας έχει τα καλά του και τη νοστιμιά του, οι χορτοφάγοι φαίνεται πως απολαμβάνουν και άλλα οφέλη από αυτή τους τη διατροφική επιλογή όπως καλύτερη διάθεση, μικρότερη πιθανότητα εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και καρκίνου, όπως επίσης και χαμηλότερη πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη και παχυσαρκίας.                                                        

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αμαρτωλή πόλη, πρωτογενές κακό και ακραία καιρικά φαινόμενα

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας


Η αμαρτωλή πόλη ανοίγει ξανά τις πύλες της, για να μας ξεναγήσει στον σκοτεινό της κόσμο, το απόλυτο κακό σπέρνει τον τρόμο και την αγωνία, η μανία της φύσης ξεσπά με οργή, ένας δάσκαλος προσπαθεί να συναντήσει το είδωλό του, ένα αγόρι ενηλικιώνεται, ένας μποξέρ μπλέκεται με τον υπόκοσμο, ένας επιστήμονας αναθεωρεί τις πεποιθήσεις του και ένας αποτυχημένος κατά συρροή δολοφόνος αδυνατεί να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του, στις κινηματογραφικές επιλογές αυτής της εβδομάδας.

ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗ

ΤΙ ΛΕΕΙ Η NASA


Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλησιάζει τη Γη

Μία πολύ ισχυρή «καταιγίδα» φορτισμένων σωματιδίων έστειλε ο Ήλιος έστειλε προς τη Γη και αναμένεται να πλήξει σύντομα τον πλανήτη μας, σύμφωνα με τη NASA.