Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ 28/2/2014

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2/2014

Κινδυνευουν τα καρναβαλια κα οι χαρταετοι απο τον καιρο

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ


Γλώσσες: Spanish | English
Υπότιλοι: Ελληνικά
Χώρα: Mexico
Σκηνοθέτης: Eugenio Derbez
Συγγραφέας: Guillermo Ríos | Leticia López Margalli | Eugenio Derbez
Παραγωγός: Eduardo Cisneros | Álvaro Curiel | Alexander Dahm | Francisco González Compeán | Mónica Lozano | Lorenzo O'Brien | Eamon O'Farrill | Michel Rangel | Hugo Rodríguez | Sandra Solares
Μουσική: Carlo Siliotto
Περίληψη
Ο Βαλεντίν είναι ένας πλέιμποϊ του Ακαπούλκο, μέχρι που μια πρώην τού αφήνει ένα μωρό στην πόρτα κι εξαφανίζεται δίχως να αφήσει ίχνος. Για να βρει τη μητέρα, αφήνει το Μεξικό και φτάνει στο Λος Άντζελες, καταλήγοντας να βρίσκει νέο σπίτι για αυτόν και τη μικρούλα Μάγκι. Χωρίς να είναι ο ιδανικότερος πατέρας, μεγαλώνει τη Μάγκι για έξι χρόνια, ενώ για να βγάλει τα προς το ζην, έχει γίνει περιζήτητος κασκαντέρ, με τη μικρούλα να είναι πάντα δίπλα του στα γυρίσματα. Κι ενώ οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι και η Μάγκι πιέζει τον μπαμπά της να «μεγαλώσει», εμφανίζεται από το πουθενά η μητέρα.
                                                                 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ON LINE ΕΔΩ                                                                                                                                     http://streamin.to/08s5c6c9b21h

7 ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ


Μας την τσαλαπατούν, μας την ραγίζουν και εμείς με την σειρά μας την κουράζουμε και την φορτώνουμε με περιττά κιλά, άγχος και αγωνίες. Ο λόγος για την καρδιά μας, που πρέπει να την προστατεύουμε από κακές συνήθειες…

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕΣΩ WIFI

«Αερομεταφερόμενος» ιός υπολογιστή εξαπλώνεται σαν το κοινό κρυολόγημα  

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27/2/2014


380 Διάταγμα της Θεσσαλονίκης. Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Α΄ διατάσσει τους υπηκόους του να ασπασθούν τον Χριστιανισμό.
1617 Συνθήκη του Στόλβομπο. Μετά από επτάχρονο πόλεμο οι Σουηδοί εκτοπίζουν τους Ρώσους από τη Βαλτική.
1812 Ο ποιητής Λόρδος Βύρων αγορεύει για πρώτη φορά στη Βουλή των Λόρδων. Υπερασπίζεται τη βία των Λουδιτών εναντίον της Βιομηχανικής Επανάστασης.
1864 Αμερικανικός εμφύλιος. Οι πρώτοι Βόρειοι αιχμάλωτοι κλείνονται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Aντερσον στην Τζόρτζια.
1900 Β΄ Πόλεμος των Μπόερς. Μάχη του Πάαντεμπεργκ. Η βρετανική στρατιωτική διοίκηση στη Νότια Αφρική ειδοποιείται για την άνευ όρων παράδοση των Μπόερς υπό τον Πιέτ Κρονσέ.
1933 Εμπρησμός του Ράιχσταγκ. Ο Χίτλερ τον καταλογίζει στους κομμουνιστές. Πείθει τον πρόεδρο Χίντενμπουργκ και εκδίδει διάταγμα, που καταργεί τα κόμματα. Επιβάλλει δικτατορία. Στις εκλογές της 15ης Μαρτίου θα συμμετάσχουν μόνο οι ναζιστές.
1943 Πεθαίνει ο Κωστής Παλαμάς. Η κηδεία του, την επομένη, στο Α΄Νεκροταφείο, θα μετατραπεί σε αντικατοχική εκδήλωση. Χιλιάδες Αθηναίοι θα συνοδεύσουν τη σορό ψάλλοντας τον Εθνικό Υμνο. Ο Aγγελος Σικελιανός θα απαγγείλει μπροστά στο φέρετρο το εγερτήριο ποίημα «Ηχήστε σάλπιγγες... Σ΄ αυτό το φέρετρο ακουμπά η Ελλάδα».
1997 Στην Ιρλανδία νομιμοποιείται το διαζύγιο.
2007 Κινεζική διόρθωση. Το Χρηματιστήριο της Σαγκάης σημειώνει πτώση 9%, τη μεγαλύτερη της δεκαετίας.