Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

FACEBOOK ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ

                                                                                                                                                                       Eνα νέο κοινωνικό δίκτυο, στο στυλ του Facebook, αποκλειστικά για πλούσιους άνοιξε τις πύλες του, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακό ιστότοπο cnet.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

                                                                                                                                                                                     
Οι γυναικείοι πληθυσμοί υπερείχαν πάντα σε αριθμό έναντι των ανδρικών καθόλη τη διάρκεια της    ανθρώπινης ιστορίας και προϊστορίας, σύμφωνα με νέες γερμανικές επιστημονικές εκτιμήσεις, που βασίζονται σε γενετικές αναλύσεις. Η νέα γενετική μελέτη φωτίζει έως τα βάθη του παρελθόντος τη δημογραφική ιστορία των δύο φύλων και επιβεβαιώνει τη διαχρονική κυριαρχία των γυναικών από άποψη πληθυσμού.

Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ακριβότερη πόλη του κόσμου το Λονδίνο


EUROKINISSI
Η ακριβότερη πόλη του κόσμου είναι πλέον το Λονδίνο, καθώς ξεπέρασε το Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με έκθεση της διεθνούς κτηματομεσιτικής εταιρείας Savills.
Οι Λονδρέζοι έχουν πληγεί από την εκτίναξη των τιμών των ακινήτων, σε αντίθεση με το Χονγκ Κονγκ, όπου τα ενοίκια των κατοικιών έχουν μειωθεί.
Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, η στατιστική υπηρεσία της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι οι τιμές των κατοικιών στο Λονδίνο και άλλες περιοχές της Αγγλίας και της Σκωτίας έχουν ανακάμψει στα επίπεδα πριν από τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2007/08.