Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ




Στενή Ευβοίας: Μια ανάσα από την Αθήνα

Βασιλική Κεράστα
Η Γιάννα Ρηγοπούλου, «μάχιμο» μέλος του ΕΟΣ Χαλκίδας, ετοιμάζεται να διασχίσει με mountain bike το ωραιότατο μονοπάτι Σ3 για Ξηροβούνι. Φωτογραφία: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Τολμηρή η Στενή Ευβοίας, μεσούσης της κρίσης, αλλάζει με αργά και σταθερά βήματα σελίδα. Το κλασικό κοψιδοχώρι της κεντρικής Εύβοιας και της «μιας βραδιάς» συνεχίζει να σερβίρει νοστιμότατους μεζέδες, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να μας κρατήσει κοντά της για δυο - τρεις διανυκτερεύσεις παραπάνω σε καλαίσθητους ξενώνες. Υπόσχεται βόλτες δίπλα στο ποτάμι και στα πλατάνια της ή στα εξαίσια μονοπάτια και τα φαράγγια της Δίρφης. Οι πιο περιπετειώδεις ανάμεσά μας φτάνουν εδώ με mοuntain bikes και λασπωμένες μηχανές enduro, που κάνουν ένα ομαδικό πέρασμα για ένα σύντομο τονωτικό ρακόμελο ή έναν καφέ στα όρθια.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

                                                                                                 

Είδος: Δράμα - Βιογραφικό
Έτος Παραγωγής: 2013
Σκηνοθεσία: Brian Helgeland
Πρωταγωνιστούν:   Chadwick Boseman, T.R. Knight, Harrison Ford

Στα γρήγορα:  Η ταινία παρουσιάζει την ζωή του Jackie Robinson που κατάφερε να γίνει ο πρώτος αφροαμερικάνος παίχτης μπέιζμπολ στην πρώτη κατηγορία με τους  Brooklyn Dodgers.
                                                                                                                                                                                                                                                                     ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ON LINE ΕΔΩ                                                                                                                                                                                                   Streamcloud: Easy way to share your files   

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Πλούσια αθλητική δραστηριότητα περιλαμβάνουν οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις.

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΥΛΑΜ

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Φούλαμ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουεστ Μπρομ (1-1).  Ο διεθνής επιθετικός, μπήκε στο παιχνίδι στο 61' στη θέση του Ροδαγιέγκα, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια φάση. 

Η Φούλαμ με τον Φέλιξ Μάγκατ για πρώτη φορά στον πάγκο, είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αφού προηγήθηκε με γκολ του Ντεζαγκάχ στο 28'. Ομως, στο 86' ο Ματέι Βίντρα σκόραρε, ισοφαρίζοντας για τη Γουεστ Μπρομ. Η Φούλαμ πήρε έναν βαθμό στην προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως, εξακολουθεί να είναι στην τελευταία θέση. Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Καραγκούνης δεν ήταν στην αποστολή της Φούλαμ. 

Η Αρσεναλ νίκησε εύκολα την Σάντερλαντ 4-1. Ο Ζιρού πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ για την ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ (5' και 31'), ο Ροζίτσκι σημείωσε το 3-0 (42'), ενώ ο Κοσιελνί σκόραρε για το 4-0 (57'). Η Σάντερλαντ μείωσε με τον Τζιεκερίνι (81'). 

Η Μάντσεστερ Σίτι, με γκολ του Γιαγια Τουρέ (70'), νίκησε στο «Ετιχαντ» την Στόουκ με 1-0. 

Αλλα αποτελέσματα στην 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ: Κάρντιφ-Χαλ 0-4, Γουεστ Χαμ-Σαουθάμπτον 3-1. 

Βαθμολογία (17αγ): Τσέλσι 60, Αρσεναλ 59, Μάντσεστερ Σίτι (26αγ) 57, Λίβερπουλ (26αγ) 53.  

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ