Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ

35 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΜΑΣ

 

1. Ένα ζευγάρι θρηνεί την απώλεια του σπιτιού του στο Μούρ, Οκλαχόμα.
 dinfo.gr - Οι 35 φωτογραφίες που σημάδεψαν το 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ 8/2/2014

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/2/2014
Βαρομετρικό χαμηλό στη B. Ιταλία κινείται Α-ΒΑ και συνδυαζόμενο με τις υψηλές πιέσεις της Τουρκίας προκαλεί στη χώρα Ν-ΝΔ ανέμους εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Με αυτές τις συνθήκες, το Σαββατοκύριακο θα περάσει με κατά τόπους συννεφιά, αλλά αξιόλογες βροχές θα σημειωθούν στις Δ-ΒΔ περιοχές της χώρας και το Α. Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για το σχηματισμό ομιχλών κυρίως το πρωί στα ηπειρωτικά                                                                                          Με ανοιξιάτικο καιρό θα αρχίσει και η νέα εβδομάδα. Μάλιστα, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και την Τρίτη (11/2) η μέγιστη τιμή της στα νότια θα φθάσει τους 22 βαθμούς (στη Β. Κρήτη με τους νοτιάδες ενδεχομένως να τους ξεπεράσει). Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη (12/13/2) είναι πιθανό να σημειωθούν αξιόλογες βροχές και τοπικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, αλλά θα χρειασθεί να περιμένουμε λίγο ακόμη για να αποκτήσουν περισσότερη αξιοπιστία οι προγνώσεις

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

  
Απόλυτη Ευφυϊα

Απόλυτη Ευφυϊα
Limitless

Θρίλερ 2011 | Έγχρ. | Διάρκεια: 105'
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νιλ Μπέργκερ με τους: Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Άμπι Κόρνις
Ένας συγγραφέας χωρίς έμπνευση δοκιμάζει ένα θαυματουργό χάπι που πολλαπλασιάζει τις πνευματικές του ικανότητες. Όταν βρει τον προμηθευτή του νεκρό, θα κρατήσει το εμπόρευμα, αλλά θα βρεθεί μπλεγμένος σε ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι                                                                                                                                                                  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ON LINE ΕΔΩ                                                                                                                                                                                                                                              http://www.putlocker.com/file/9F5C2D6B31A63924

TO GAME OF THRONES ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ, ο τηλεοπτικός Τύριον Λάνιστερ μας καλωσορίζει στους 22ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.
Η ιδέα να δρομολογήσουν τον Ντίνκλατζ ανήκει στους παραγωγούς του NBC, οι οποίοι προκειμένου να διαφημίσουν το πρόγραμμα επιστράτευσαν έναν από τους αγαπημένους τηλεοπτικούς αστέρες της πιο δημοφιλούς σειράς παγκοσμίως για να αφηγηθεί ένα 7λεπτο βίντεο που θα σημάνει την τηλεοπτική έναρξη της κάλυψης των αγώνων.
Το διαφημιστικό, που δημιουργήθηκε πέρυσι, από μια ομάδα με επικεφαλής τον παραγωγό Τζιμ Μπελ χαιρετίζει το κοινό από την παγωμένη Ρωσία, προβάλλοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της μεγαλύτερης χώρας του κόσμου, καθώς και τα ταξίδια των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λίγες στιγμές πριν μπουν στο ολυμπιακό στάδιο Fisht για την τελετή έναρξης.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι φετινοί Ολυμπιακοί είναι οι πιο δαπανηροί στην ιστορία των αγώνων, καθώς θα κοστίσουν περίπου 37 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ θα συμμετάσχουν 80 χώρες, οι αθλητές των οποίων θα αγωνιστούν σε 98 αθλήματα.

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Xρυσά παιδιά και χρυσά εφάπαξ στο Δημόσιο

Το ρεκόρ σε αριθμό υπαλλήλων σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρωζώνης κατέχει η ελληνική Βουλή με 1.993 μόνιμους και έκτακτους εργαζόμενους. Αρνητική είναι και η πρωτιά στη διαδικασία των προσλήψεων -μέσω ρουσφετολογικών μηχανισμών- καθώς και στα προνόμια που απολαύουν οι «ημέτεροι».

Xρυσά παιδιά και χρυσά εφάπαξ στο Δημόσιο
Υπεράριθμοι σε σχέση με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους και προνομιούχοι σε σχέση με όλους τους άλλους εργαζομένους είναι οι υπάλληλοι του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Οι περισσότεροι δε από τους 1.993 υπαλλήλους της Βουλής (μόνιμοι και έκτακτοι) είναι διορισμένοι μάλιστα με τις πλέον αναξιοκρατικές διαδικασίες, αφού αποτελούν προσωπικές επιλογές των «πατέρων του έθνους».
Μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία της τελευταίας εικοσαετίας δείχνει πως μία θέση στη Βουλή είναι ίσως ο καλύτερος ρουσφετολογικός διορισμός, κάτι που αποδεικνύεται από τη μεγάλη αύξηση του αριθμού των υπαλλήλων της. Το 1993 οι μόνιμοι υπάλληλοι δεν υπερέβαιναν τους 700, αλλά ο αριθμός τους άρχισε να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7/2/2014


780 Στην Κωνσταντινούπολη πεθαίνει ο εικονομάχος Πατριάρχης Νικηφόρος Α'. Η Ζ' Οικουμενική Σύνοδος τον αναθεμάτισε.
1828 Στην Αίγινα ορκίζεται η κυβέρνηση του Ιωάννη Καποδίστρια.
1878 Πεθαίνει ο Πάπας Πίος Θ'. Παρέμεινε στοn θρόνο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας περισσότερο από κάθε άλλον Ποντίφικα: 31 χρόνια και 236 ημέρες.
1904 Στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ ξεσπά μεγάλη πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Καταστρέφει 80 οικοδομικά τετράγωνα με 2.600 κτίρια.
1929 Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ κομμουνιστών και αρχειομαρξιστών εξελίσσονται στην οδό Σταδίου, στην Αθήνα.
1962 Τίθεται σε ισχύ το αμερικανικό εμπάργκο στην Κούβα του Φιντέλ Κάστρο.
1971 Στην Ελβετία δίνεται εκλογικό δικαίωμα στις γυναίκες.
1981 Πεθαίνει σε ηλικία 63 ετών, στα ισπανικά ανάκτορα της Θαρθουέλα, η πρώην βασίλισσα της Ελλάδας Φρειδερίκη. Η ταφή της στα ανάκτορα του Τατοΐου θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
1990 Διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης. Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΣΕ καταργεί τον μονοκομματισμό.
1992 Στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας, οι ηγέτες των 12 κρατών-μελών της ΕΟΚ υπογράφουν τη συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ενωση. Χαράσσει το πλαίσιο για την οικονομική και νομισματική ενοποίηση, την κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας, την ενίσχυση των κοινοτικών οργάνων.
2008 Ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Ιερώνυμος, κατά κόσμον Ιωάννης Λιάπης, εκλέγεται Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.