Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

TO GAME OF THRONES ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ, ο τηλεοπτικός Τύριον Λάνιστερ μας καλωσορίζει στους 22ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.
Η ιδέα να δρομολογήσουν τον Ντίνκλατζ ανήκει στους παραγωγούς του NBC, οι οποίοι προκειμένου να διαφημίσουν το πρόγραμμα επιστράτευσαν έναν από τους αγαπημένους τηλεοπτικούς αστέρες της πιο δημοφιλούς σειράς παγκοσμίως για να αφηγηθεί ένα 7λεπτο βίντεο που θα σημάνει την τηλεοπτική έναρξη της κάλυψης των αγώνων.
Το διαφημιστικό, που δημιουργήθηκε πέρυσι, από μια ομάδα με επικεφαλής τον παραγωγό Τζιμ Μπελ χαιρετίζει το κοινό από την παγωμένη Ρωσία, προβάλλοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της μεγαλύτερης χώρας του κόσμου, καθώς και τα ταξίδια των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λίγες στιγμές πριν μπουν στο ολυμπιακό στάδιο Fisht για την τελετή έναρξης.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι φετινοί Ολυμπιακοί είναι οι πιο δαπανηροί στην ιστορία των αγώνων, καθώς θα κοστίσουν περίπου 37 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ θα συμμετάσχουν 80 χώρες, οι αθλητές των οποίων θα αγωνιστούν σε 98 αθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου