Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ

Άνεργη μητέρα στην Αρτάκη αποδείχτηκε υπόδειγμα τιμιότητας.                                                                           Αφηρημένος πελάτης της Εμπορικής Τράπεζας στην Αρτάκη ξέχασε την κάρτα του στο Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης Μετρητών και καθώς είχε πληκτρολογήσει τον μυστικό κωδικό του αριθμό θα μπορούσε ο επόμενος πελάτης να κάνει ανάληψη όσων χρημάτων είχε μέσα ο λογαριασμός του.


Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, αλλά ο αφηρημένος πελάτης της Τράπεζας στάθηκε πολύ τυχερός, αφού ο επόμενος χειριστής του Μηχανήματος αποδείχτηκε υπόδειγμα τιμιότητας.
Επρόκειτο για την Γεωργία Δούνη-Τσιλινίκου, άνεργη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η οποία πηγαίνοντας να κάνει τη δική της συναλλαγή διαπίστωσε ότι ο προηγούμενος πελάτης είχε ξεχάσει ενεργοποιημένη την κάρτα του μέσα στο Μηχάνημα, το οποίο είχε την ένδειξη "Θέλετε να κάνετε άλλη ενέργεια;".
Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου η Γεωργία Δούνη-Τσιλινίκου πάτησε "Όχι", έβγαλε την κάρτα από το μηχάνημα και την παρέδωσε στην διευθύντρια της Τράπεζας, αφού ο κάτοχος της είχε αποχωρήσει βιαστικά από το ΑΤΜ.
Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε ο λογαριασμός είχε υπόλοιπο 550 ευρώ, τα οποία θα μπορούσε να τα είχε πάρει η γυναίκα και να μην πάρει χαμπάρι κανένας. Ευτυχώς για τον ... ξεχασιάρη κάτοχο της κάρτας η άνεργη μητέρα, παρόλο που δεν της περισσεύουν τα χρήματα δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κάνει ανάληψη με την ξεχασμένη κάρτα.

PRISONERS. H TAINIA ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ


Ο Χιου Τζάκμαν στο ρόλο του απελπισμένου πατέρα και ο Τζέικ Τζίλενχαλ στο ρόλο του αστυνομικού που έχει αναλάβει την υπόθεση, προσπαθούν με κάθε τρόπο να λύσουν το μυστήριο. Δυστυχώς, όμως το μόνο στοιχείο που έχουν είναι ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός συλλαμβάνεται αλλά λόγω ανεπαρκών αποδείξεων αφήνεται ελεύθερος. Ο πατέρας της 6χρόνης μικρής, με μοναδικό στόχο να βρει την κόρη του, θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια, παίρνοντας το νόμο στα χέρια του.


ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Το περιστατικό συνέβη στην Ερέτρια - Οι δύο πρωταγωνιστέςεπιχείρησαν το ''μεγάλο χτύπημα'' αλλά...      Ήταν ξημερώματα όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο τους. Βρέθηκαν έξω από ΑΤΜ τράπεζας και στην προσπάθεια τους να το παραβιάσουν, χτύπησε ο συναγερμός. 


Οι άντρες μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους και απομακρύνθηκαν. Σύμφωνα με το evianews.com, λίγα λεπτά αργότερα κατευθύνθηκαν σε ερημική περιοχή και έκαψαν το όχημα τους για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν ήταν κλεμμένο...

ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΕΝΗΣ

Ο Πολιτιστικος Συλλογος Στενης εφτιαξε και εστησε 10 δεντρακια στην πανω και στην κατω Στενη




ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ ΜΑΣ

Όλοι ξέρουμε ότι ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικός για την εμφάνιση μελλοντικών επιπτώσεων στην υγεία μας. Σε ποιό βαθμό όμως μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας και να μας προστατεύσει από μελλοντικές ασθένειες;

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ



Την απόλυση της καθηγήτριας του Κολεγίου Αθηνών, η οποία έπιασε τον γιο του πρωθυπουργού να αντιγράφει, αποφάσισε το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας.
Η εκπαιδευτικός, με 21 χρόνια υπηρεσίας, που είχε αξιολογηθεί θετικά από τη διοίκηση του σχολείου, βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο, λίγες μέρες αφότου συνέλαβε το παιδί του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει, τον Ιούνιο του 2012, και ενώ είχαν προηγηθεί συνεχείς παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις.
Η εκπαιδευτικός κατέθεσε στη συνέχεια αγωγή κατά του κολεγίου, ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η απόλυση της, με την απόφαση να μην έχει εκδοθεί ακόμα ενώ έστω και με καθυστέρηση ενάμιση έτους,
με την υπόθεση ασχολήθηκε και το ΚΥΣΔΕ, το οποίο αποφάσισε να μείνει η κατάσταση ως έχει, καθώς δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους του Κολεγίου.
Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωσε η ΟΙΕΛΕ, κάνοντας λόγο για "εκτέλεση" με άνωθεν εντολή της καθηγήτριας, ικανοποιώντας την αυταρχικότητα και την αλαζονεία του πρωθυπουργού και του αδερφού του, Αλέξανδρου Σαμαρά, προέδρου του Κολεγίου.

ΤΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΠΟΔΙΑ

Τα μακρύτερα πόδια τα έχει Ρωσίδα! Θαυμάστε τα


Στη Ρωσία επέλεξαν ''Μις με τα Μακρύτερα Πόδια''.

Πρόκειται για την 18χρονηΑναστασία Στρασέφσκαγια, που είναι φοιτήτρια από την πόλη Κούιμπισεφ της περιοχής Νοβοσιμπίρσκ:

Το ανάστημα της Αναστασίας είναι 179 εκατοστά και το μήκος των ποδιών της είναι 106 εκατοστά!Η είδηση  δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα «Μις Ρωσία» και την μετέδωσε η ''Φωνή της Ρωσίας''.  Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 55 κοπέλες απ’ όλη τη Ρωσία.

ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΑΠΟ 15ΧΡΟΝΟ

Ο 15χρονος Σέβενθ Γουντς έκανε ένα καταπληκτικό κάρφωμα βάζοντας τα γυαλιά σε πολλούς ΝΒΑερ.

Αν και μόλις 1,85μ., παρότι μόλις 15 χρονών, ο Σέβενθ Γουντς καρφώνει σαν… μανιακός.

Το λυκειόπαιδο από τις ΗΠΑ έκανε ένα καταπληκτικό κάρφωμα που κάνει ήδη το γύρο των ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο.

Πού να ενηλικιωθεί κιόλας… 



 

ΔΩΣΤΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟ LAPTOP ΣΑΣ

Η υπερθέρμανση του laptop σας, μπορεί να οδηγήσει στην ολική καταστροφή σε ανύποπτο χρονικό διάστημα. 

Όλα ξεκινούν με μικρά συμπτώματα. Το laptop ανεβάζει απότομα θερμοκρασία, μετά από λίγο κλείνει, παρουσιάζει μία μπλε οθόνη, κάνει μόνο του επανεκκίνηση, αργεί χαρακτηριστικά και άλλα τέτοια περίεργα. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, το ανεμιστηράκι κάνει θόρυβο λες και ετοιμάζεται για απογείωση.

Οι κύριοι λόγοι που συμβαίνουν αυτά είναι δύο. 'Η δεν αερίζεται επαρκώς από κάτω, επειδή το έχετε πάνω στα πόδια σας, στο κρεβάτι ή στον καναπέ, ή το ανεμιστηράκι θέλει καθάρισμα από σκόνη και τρίχες, που ευθύνονται για την υπολειτουργία του.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να καθαρίσετε το ανεμιστηράκι. Το δεύτερο και πολύ σημαντικό είναι να του πάρετε δώρο μία βάση ψύξης και στήριξης.

Είναι αντιολισθητική και διαθέτει πέντε επίπεδα κλίσης για να τη ρυθμίζετε όπως σας βολεύει.

Είναι κατάλληλη για φορητούς υπολογιστές διαστάσεων 9" - 17" και η τροφοδοσία της γίνεται μέσω καλωδίου USB.

Τη συνδέετε με το φορητό σας υπολογιστή και ο ανεμιστήρας θα του δίνει έναν αέρα δροσιάς με 1400 στροφές το λεπτό, όσο εσείς δουλεύετε, κάνετε chat ή παίζετε παιχνίδια.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ



69 μ.Χ. Έτος των Τεσσάρων Αυτοκρατόρων. Η Ρωμαϊκή Σύγκλητος αναγνωρίζει τον Βεσπασιανό ως αυτοκράτορα. Είναι ο τελευταίος από τους τέσσερις αυτοκράτορες εκείνου του χρόνου, που διαδοχικά ο ένας επικρατούσε του άλλου με εμφύλιους πολέμους.

H GOOGLE TIMAEI THN ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ TOY XEIMΩΝΑ

21 Δεκεμβρίου σήμερα, και η google αποφάσισε να τμήσει με τοdoodle της, την πρώτη ημέρα του χειμώνα.                            Ο χειμώνας είναι για τους περισσότερους η... πιο δύσκολη εποχή. Πόσο μάλλον ο χειμώνας του 2013, σε μία εποχή που η θέρμανση αποδεικνύεται... υπερολική άνεση για πολλούς.

Ο χειμώνας είναι μία από τις τέσσερις εποχές της εύκρατης ζώνης και είναι (ασφαλώς) η ψυχρότερη εποχή του έτους.
Σύμφωνα με την αστρονομία, ο χειμώνας ξεκινά με το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου στο Βόρειο Ημισφαίριο και στις 21 Ιουνίου στο Νότιο Ημισφαίριο).
Να σημειωθεί ότι ο χειμώνας τελειώνει κατά την εαρινή ισημερία στις 21 Μαρτίου στο Βόρειο ημισφαίριο και στις 21 Σεπτεμβρίου στο Νότιο.
Στην μετεωρολογία μετρούνται συμβατικά οι μήνες Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος για το Βόρειο Ημισφαίριο και Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος για το Νότιο.