Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ 17/6/2014 ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

                                                                             Η πρόγνωση του καιρού για το επόμενο πενθήμερο από τον Σάκη Αρναούτογλου


Άστατος ο καιρός στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια το επόμενο τετραήμερο με κατά τόπους έντονες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο την Τετάρτη και την Πέμπτη (τοπικά δεν αποκλείεται στα νότια να ξεπεράσει και τους 37 βαθμούς Κελσίου) όμως μετά το μεσημέρι της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή θα σημειωσει σταδιακά αισθητή πτώση.

8 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΓΕΥΟΥΝ

8 αξιοθέατα που θα σας κόψουν την ανάσα

Αν θέλετε κι εσείς να μείνετε ιδανικοί εραστές των γαλάζιων πόντων, όπως ο Νίκος Καββαδίας υπάρχουν κάποια μέρη που θα σας κάνουν να συνθέσετε ποίηση, ακόμη κι αν δεν έχετε γράψει ούτε έκθεση στη ζωή σας! Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει 8 μοναδικά αξιοθέατα, που αξίζει να φωτογραφήσετε από κοντά.
Dean’s Blue Hole, Μπαχάμες
Μπορεί να μην το έχετε ξανακούσει στη ζωή σας κι όμως είναι από τα πιο μαγικά μέρη στον κόσμο. Είναι η πιο βαθιά σπηλιά του κόσμου και είναι ένα φαντασμαγορικό θέαμα για τους επισκέπτες.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

Προς παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Σε παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, που λήγει στις 30 Ιουνίου, προσανατολίζεται το Υπ. Οικονομικών.

Προς παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο προβλέπει παράταση της προθεσμίας προς το τέλος Ιουλίου.
Επίσης, θέμα ημερών φαίνεται να είναι η κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή με την οποία θα απαλλάσσονται από την καταβολή προστίμου (100 ευρώ) όσοι υπέβαλαν το έντυπο Ε9 πέραν της 31 Μαΐου που έληγε η αρχική προθεσμία λόγω της παράτασης που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΡΟΦΗ


Υστερα από μακρά περίοδο αγωνίας για την οικογένεια και εκατομμύρια θαυμαστές του θρύλου της Φόρμουλα 1, χθες ανακοινώθηκαν τα πρώτα ενθαρρυντικά νέα για την υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος όμως έχει ακόμα μπροστά πολύ μεγάλο δρόμο για την αποκατάστασή του.

Ελπίδες και φόβοι για τον Σουμάχερ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ17/6/2014


1211 Μάχη της Αντιόχειας του Μαιάνδρου. Ο αυτοκράτορας της Νίκαιας Θεόδωρος Α' Λάσκαρις νικά τους Σελτζούκους Τούρκους. Εδραιώνει το κράτος του στη Μικρά Ασία. Σκοτώνει σε προσωπική μονομαχία τον σουλτάνο Καϊχοσρόη.
1771 Στο Ηράκλειο οι Τούρκοι γδέρνουν ζωντανό τον ηγέτη της Επανάστασης των Σφακίων, δάσκαλο Γιάννη Βλάχο (Δασκαλογιάννη).
1913 Β' Βαλκανικός Πόλεμος. Την επαύριο της βουλγαρικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας, η Θεσσαλονίκη εκκαθαρίζεται από δύο Τάγματα Βουλγάρων. Είχαν στρατωνιστεί από τον Α' Πόλεμο.
1937 Ο πανεπιστημιακός Δημήτριος Συκουρτής κατηγορείται για αθεϊσμό για τον πρόλογό του στο «Συμπόσιο» του Πλάτωνα. Θα αυτοκτονήσει.
1944 Με δημοψήφισμα η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από τη Δανία.
1964 Η συνάντηση Παναθηναϊκού ? Ολυμπιακού για το Κύπελλο διακόπτεται στο 25' της παράτασης. Το σκορ είναι 1-1. Εξαγριωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων καταστρέφουν το γήπεδο της Λεωφόρου, πιστεύοντας ότι το παιχνίδι είναι στημένο.
1972 Στο κτίριο Γουοτεργκέιτ της Ουάσιγκτον συλλαμβάνονται πέντε άνδρες, που προσπαθούν να τοποθετήσουν «κοριούς» στα γραφεία των Δημοκρατικών. Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο θα οδηγήσουν σε παραίτηση το 1974 τον Πρόεδρο Νίξον.
2011 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναλαμβάνει υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.
2012 Η Νέα Δημοκρατία επικρατεί στις εκλογές με 29,66%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο 26,89%. Ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Ελληνες, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Αριστερά, ΚΚΕ.