Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ



Δείτε την απίστευτη φάρσα που έστησε η Pepsi για τους ανυποψίαστους επιβάτες των λεωφορείων στο Λονδίνο (Vid)                                             Το σκηνικό στήθηκε στην New Oxford Street του Λονδίνου. Οι υπεύθυνοι διαφήμισης της Pepsi, είχαν τη φαεινή ιδέα να μετατρέψουν μια στάση λεωφορείου σε matrix που προβάλλει σουρεαλιστικά πλάνα.
Ιπτάμενοι δίσκοι, ρομπότ που προκαλούν χάος, τέρατα που βγαίνουν από τους υπονόμους και αρπάζουν κόσμο στα έγκατα της γης, τίγρεις που αλωνίζουν στην πόλη και ένα Λονδίνο βγαλμένο από ταινία καταστροφής του Χόλιγουντ.
Όλα αυτά, για τις ανάγκες του ζωντανού διαφημιστικού. Οι επιβάτες των λεωφορείων, διασκέδασαν με το παραπάνω την εμπειρία, με άλλους να τρομάζουν και άλλους να αντιλαμβάνονται τη φάρσα εξ αρχής.
Αν μη τι άλλο, μια εμπνευσμένη καμπάνια.

ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΕΧ


Δείτε το βίντεο που σαρώνει με τα ρεκόρ του σεξ. Απίστευτα και όμως αληθινά (Vid)

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Βιβλικός κατακλυσμός, άγγελος του θανάτου και ανεπίτρεπτη απόκλιση

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Πολλές είναι οι κινηματογραφικές επιλογές αυτής της εβδομάδας, με την κιβωτό του Νώε να σαλπάρει για το περιπετειώδες ταξίδι της, προκειμένου να σώσει κάθε είδος ζωής, ενώ σε μια άλλη μελλοντική εποχή, το ανθρώπινο είδος δεν δέχεται καμία απόκλιση. Και καθώς ένας από τους πιο ανατριχιαστικούς γιατρούς όλων των εποχών συνεχίζει αμετανόητος τα αποκρουστικά πειράματά του και ένας αποφυλακισμένος βασανίζεται από ένα ηθικό χρέος, τα διασκεδαστικά Muppets και τέσσερις  κωμικοί αυτόχειρες προσπαθούν να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, λίγο πριν πάρουμε και μία εξήγηση για την απήχηση των τουρκικών σειρών.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27/3/2014


1625 Ο Κάρολος Α' γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας, της Σκοτίας και της Ιρλανδίας. Διεκδικεί και το στέμμα της Γαλλίας.
1821 Ελληνική Επανάσταση. Στη μονή του Οσίου Λουκά, κοντά στη Λιβαδειά, ο Αθανάσιος Διάκος κηρύσσει την επανάσταση στην Ανατολική Στερεά.
1854 Κριμαϊκός Πόλεμος. Η Βρετανία κηρύσσει τον πόλεμο στη Ρωσία, που προελαύνει στα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Θέλει να προλάβει τον διαμελισμό της. Θα ακολουθήσουν Γαλλία και Σαρδηνία.
1945 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Επιχείρηση Πείνα. Αμερικανικά βομβαρδιστικά ποντίζουν από αέρος νάρκες για να αποκλείσουν τα λιμάνια και τις θαλάσσιες οδούς της Ιαπωνίας.
1964 Σεισμός της Μεγάλης Παρασκευής. Δόνηση μεγέθους 9,2 Ρίχτερ, η μεγαλύτερη στην ιστορία των ΗΠΑ, συγκλονίζει την Αλάσκα. Σκοτώνονται 127 άτομα. Καταστρέφονται πόλεις.
1965 Κυπριακό. Οι ΗΠΑ ζητούν από τον Μακάριο να ακυρώσει την αγορά σοβιετικών πυραύλων.
1968 Σε ηλικία 34 ετών ο Σοβιετικός κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν σκοτώνεται όταν το «Μινγκ» που κυβερνά συντρίβεται στο έδαφος.
1987 Κρίση του Μαρτίου. Η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου πετυχαίνει την άμεση διακοπή των υποθαλάσσιων ερευνών που επιχειρεί η Τουρκία στο Αιγαίο με το σκάφος «Πίρι Ρέις». Εχει κινητοποιήσει το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων και έχει ξεκινήσει διπλωματικές επαφές με τη Βουλγαρία.
2002 Σφαγή του Πάσχα. Στη Νετάνια του Ισραήλ, Παλαιστίνιος βομβιστής αυτοκτονίας σκοτώνει 29 άτομα που γιορτάζουν το εβραϊκό Πάσχα.