Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ


Μια τρελή ιδέα σκαρφίστηκαν οι ιθύνοντες μιας ιστοσελίδας για να κερδίσει λεφτά. Καλεί τους ανθρώπους να βγάλουν βίντεο το πρόσωπο τους την ώρα που φτάνουν στην απόλυτη κορύφωση και μετά να το αναρτήσουν έναντι υψηλού αντιτίμου φυσικά.
Πρόκειται για ένα σάιτ το οποίο γεννήθηκε το 2003 όταν μερικοί φίλοι έφτιαξαν την ιστοσελίδα και ανέβασαν βίντεο με τους οργασμούς τους. Η δημοτικότητα όμως της ιστοσελίδας αυξανόταν ραγδαία και ξαφνικά μπήκε και η συνδρομή στα βίντεο.
Η ιδέα ουσιαστικά γεννήθηκε όταν η συγκεκριμένη παρέα κατάλαβε πόσο ψεύτικο φαινόταν στις ταινίες πόρνο το όλο στήσιμο, για τον λόγο αυτό έφτιαξαν μια ιστοσελίδα όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο και κυρίως γυναίκες μας αποκαλύπτονται.                                                                        

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

                                                                                                                                 

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΟ ALL STAR-GAME

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήδηξε πάνω από τον Γιάννη στο Dunk Contest του All Star-Game της D-League και κέρδισε το χειροκρότημα. Διαβάστε τι έγινε στον αγώνα και δείτε το σπουδαίο video.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στους -60 βαθμούς Κελσίου…

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΟΔΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ιαπωνία: Στους οι 12 νεκροί από τη σφοδρή χιονόπτωση

Σφοδρή χιονόπτωση έπληξε και πάλι το Τόκιο και τις ανατολικές περιοχές της Ιαπωνίας με αποτέλεσμα τουλάχιστον 12 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στις αερομεταφορές και την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ιαπωνία: Στους οι 12 νεκροί από τη σφοδρή χιονόπτωση
Το χιόνι στην πρωτεύουσα έφτασε τα 27 εκατοστά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της περασμένης εβδομάδας, όταν το Τόκιο έζησε τη χειρότερη χιονόπτωση εδώ και 45 χρόνια.

Η εταιρεία ANA Holdings, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της χώρας, ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκαν 338 πτήσεις εσωτερικού και 12 διεθνή δρομολόγια λόγω του χιονιού.
Στο Καβασάκι, στα δυτικά του Τόκιο, μια αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με μια άλλη επειδή δεν μπόρεσε να φρενάρει εξαιτίας του χιονιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 19 επιβάτες. Πολλά προβλήματα παρουσιάστηκαν και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

Η χιονόπτωση προκάλεσε επίσης διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές περιοχές. Η εταιρεία Tokyo Electric Power Co που εξυπηρετεί την πρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές ανέφερε ότι το Σάββατο 246.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα. Η βλάβη έχει μερικώς αποκατασταθεί και πλέον μόνο 18.000 σπίτια παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.Σ