Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ιστορικη φωτογραφια απο τον ΑΟ ΣΤΕΝΗΣ

Μια απο της καλυτερες ομαδες που ειχε ποτε ο ΑΟ ΣΤΕΝΗΣ.Διακρινονται ορθιοι απο αριστερα ( Αναστασιος Κυρανας, Τσουτσαιος Βασιλειος, Γιαλος Δημητριος ,Σουλτανης Παναγιωτης, Ντουμανης Σπυρος, Ντουρμας Σταυρος, Ματσουκας Αθανασιος, Θανος Λαμπρος, Αναστασοπουλος Κωστας  Καθιστοι απο αριστερα ( Γατος Ζησης, Κικιδης Αθανασιος, Κατσαρης Σωτηρης, Λεων  Χρηστος, Καμαριωτης Αναστασιος, Γαρεφαλος Σπυρος, Μεταξας Λαμπρος

Βιντεο καταρευσης γερανου σε γηπεδο στην Βραζιλια

Ειναι η στιγμή του τραγικού περιαστατικού στο «Κορίνθιανς Αρένα» του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του Μουντιάλ του 2014.
Το βίντεο κυκλοφόρησε σήμερα και καταγράφει το τραγικό συμβάν από το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν, σύμφωνα με τη στρατιωτική αστυνομία, το έδαφος υποχώρησε με αποτέλεσμα την κατάρρευση ενός γερανού.
Στο γήπεδο αυτό, που βάσει του ισχύοντος χρονοδιαγράμματος θα πρέπει να παραδοθεί ως το τέλος του Δεκεμβρίου, προγραμματίζεται να γίνει η έναρξη του Μουντιάλ το 2014. 
Το θλιβερό περιστατικό συνέβη λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της υπόθεσης που αφορά τις άθλιες συνθήκες εργασίας και τους θανάτους στις εγκαταστάσεις του Καταρ για το Μουντιάλ του 2022.
Η FIFA από την πλευρά της εξέφρασε τα συλληπητήριά της περιμένοντας το πόρισμα της έρευνας.

Εκτακτο δελτιο καιρου της ΕΜΥ

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα και θυελλώδεις ανατολικούς ανέμους στο Ιόνιο περιμένουμε σήμερα. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. Επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί από την Κυριακή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη, 12 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.



Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία στο Νότιο Αιγαίο θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ και αργότερα σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενισχυόμενοι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στην ανατολική Στερεά, και  την Εύβοια, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.Την Κυριακή, περιμένουμε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο, στα ορεινά της Ηπείρου και τη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις έως και 9 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Φωτια σε κρουαζιεροπλιο στην Χαλκιδα

Φωτιά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο κατάστρωμα του κρουαζιεροπλοίου Ocean Countess, με σημαία Πορτογαλίας, στα ναυπηγεία Χαλκίδας. 

Πέντε άτομα που επέβαιναν σε αυτό απομακρύνθηκαν έγκαιρα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός και είναι καλά στην υγεία τους. Στο σημείο μεταβαίνει πλωτό σκάφος της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς.

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ

Ο ένας και μοναδικός (και δηλώνουμε για πάντα θαυμαστές του!) Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ (Jean-Claude Van Damme) στα 53 χρόνια του έκανε πάλι το διάσημο σπαγγάτο του, αυτή τη φορά για διαφήμιση της αυτοκινητοβιομηχανίας Volvo. Όσες παρωδίες και να γυριστούν, ο 53άχρονος Βέλγος ηθοποιός έχει πάρει ντοκτορά στο σπαγγάτο, μια δύσκολη άσκηση που ακόμα και έμπειρες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής χρειάζονται μια ώρα ζέσταμα για να αποφύγουν κάποιο μοιραίο τραυματισμό.