Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ 29/3/2014

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

Κάντε σεξ για τη Δανία, χρειαζόμαστε παιδιά. Θα πάρετε και δώρα

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Γυρνάμε τα ρολόγια μας μπροστά αυτή την Κυριακή. Μέχρι πότε θα ισχύσει η θερινή ώρα                                                                               Σε εφαρμογή θα τεθεί από την Κυριακή 30 Μαρτίου η θερινή ώρα.
Έτσι, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μια ώρα μπροστά και να δείχνουν 4.
Το μέτρο της θερινής ώρας θα ισχύσει έως τις 26 Οκτωβρίου 2014.

ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ KAFE ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ανακαλύψτε τα πιο θρυλικά café της Ευρώπης… Ανάμεσα τους διάσημοι θαμώνες: πολιτικοί, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, λογοτέχνες και καλλιτέχνες άλλαξαν το κόσμο πίνοντας καφέ στα τραπεζάκια τους..

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ




Πάνω από όλα η υγεία! Έτσι δε συνηθίζουμε να λέμε; Ο πιο σίγουρος τρόπος για να είστε σε φόρμα είναι η διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Αυτά είναι τα 10 φρούτα που θα σας «αναστήσουν» και με οδηγό το clickatlife.gr θα μάθετε τα πάντα για τις ευεργετικές τους ιδιοτητες

ΒΙΟΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟ 2016



Cybathlon/D’Arc. Studio Associates Architects
Οι πρώτοι Ολυμπιακοί για «βιονικούς» ανθρώπους αναμένεται να λάβουν χώρα τον Οκτώβριο του 2016 στην Ελβετία.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28/3/2014


193 Ετος Πέντε Αυτοκρατόρων. Στη Ρώμη ο Περτίναξ δολοφονείται από τους πραιτοριανούς, που βγάζουν τον θρόνο σε δημοπρασία. Πλειοδοτεί ο Δίδιος Ιουλιανός.
845 Επιδρομές των Βίκινγκς. Ο Ράγκναρ Λόντμπροκ λεηλατεί το Παρίσι. Θα συγκεντρώσει πλούσια λύτρα για να αποχωρήσει.
1832 Ο κυβερνήτης Αυγουστίνος Καποδίστριας εγκαταλείπει τη χώρα. Φεύγει από το Ναύπλιο με ρωσική φρεγάτα. Στον εμφύλιο που ακολούθησε τη δολοφονία του αδελφού του, Ιωάννη Καποδίστρια, επικρατεί ο Κωλέτης.
1871 Στο Παρίσι η Κομμούνα εγκαθίσταται επίσημα ως εξουσία.
1930 Στην Τουρκία το κεμαλικό καθεστώς μετονομάζει την Κωνσταντινούπολη σε Ιστανμπούλ.
1939 Ισπανικός Εμφύλιος. Οι φάλαγγες του Φράνκο καταλαμβάνουν τη Μαδρίτη ύστερα από τρίχρονη πολιορκία.
1964 Στην Τουρκία η κυβέρνηση Ισμέτ Ινονού εκδίδει το διάταγμα για την απέλαση των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Περισσότεροι από 10.000 Ρωμιοί εγκαταλείπουν τις εστίες τους.
1969 Ο Γιώργος Σεφέρης καταγγέλλει με δήλωση στο BBC το στρατιωτικοφασιστικό καθεστώς της Αθήνας.
1994 Πεθαίνει σε ηλικία 84 ετών ο Ευγένιος Ιονέσκο, Ρουμάνος συγγραφέας, κύριος εκπρόσωπος του γαλλικού αβανγκάρντ στο θέατρο.
1999 Πόλεμος του Κοσσυφοπεδίου. Σφαγή του Ιζμπίκα. Σερβικές παραστρατιωτικές και στρατιωτικές δυνάμεις σκοτώνουν 146 Αλβανούς.
2006 Στο Παρίσι τουλάχιστον 1.000.000 εργαζόμενοι, άνεργοι και σπουδαστές συμμετέχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εναντίον του κυβερνητικού νομοσχεδίου για τη σύμβαση πρώτης πρόσληψης.