Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Last Vegas (2013)
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 105 min
Βαθμολογία IMDb: 7,0
Σκηνοθέτης: Jon Turteltaub
Παίζουν: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline


Τέσσερις πενηντάρηδες, κολλητοί πίσω στα χρόνια του σχολείου αλλά πλέον αποξενωμένοι μεταξύ τους, επανενώνονται στο Λας Βέγγας για να παντρέψουν τον Μπίλι, τον πλέιμποϊ και τον μόνο που την είχε «γλυτώσει» από την παρέα. Η διαμάχη ξεκινά όταν ο Μπίλι κι ο Πάντι, ο χήρος της παρέας, νιώθουν τα ίδια ζεστά συναισθήματα για την τραγουδίστρια του καζίνο. [cine.gr]
                                                                                                                ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ON LINE  ΕΔΩ                                                                                                                                                                                                                                                              http://www.putlocker.com/file/1344F86246B2709B

ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Δείτε σε VIDEO διάρκειας 53 λεπτών όλο το ντοκιμαντέρ του Canal+Sport για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όπως το επιμελήθηκε ο Ερίκ Καντόνα.                       
                                                                                                                                                                                                                             Είναι φορές που η εικόνα μιλά από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με μια φωτογραφία αλλά με ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 53 λεπτών το οποίο επιμελήθηκε η Γαλλική τηλεόραση και το Canal + Sport στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ με τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του πλανήτη ανάμεσα στα οποία και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Looking for Athènes" έπαιξε στα μέσα Οκτώβρη και πλέον κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο δίνοντας την δυνατότητα στους οπαδούς των δυο ομάδων να το απολαύσουν.  

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Μεταβολή του καιρού με νοτιάδες και βροχές.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/1/2014
 Βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία, συνοδευόμενο από μέτωπα κακοκαιρίας, κινείται ανατολικά και το νέο εικοσιτετράωρο (Τετάρτη) θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότιους ανέμους εντάσεως 5 με 7 μποφόρ. Όπως είναι φυσικό, με τους νοτιάδες οι θερμοκρασίες θα είναι σχετικά υψηλές και έτσι τα χιόνια θα περιοριστούν σε περιοχές μεγάλου υψομέτρου. Την Πέμπτη (16/1), οι βροχές και οι καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια και έως αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν. Παράλληλα, οι άνεμοι θα στραφούν σε Β-ΒΔ εντάσεως το πολύ 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. ΤηνΠαρασκευή (17/1), αναμένεται βελτίωση του καιρού σε όλη τη χώρα, αλλά νωρίς το πρωί δεν αποκλείονται κάποιες βροχές στις νοτιοανατολικές νησιωτικές περιοχές. ΤοΣαββατοκύριακο (18-19/1) ο καιρός θα είναι σχετικά ζεστός με ενισχυμένους νοτιάδες και ίσως ασθενείς βροχές στη Δ-ΒΔ Ελλάδα.                                                                     ΕΥΒΟΙΑ.  ΚαιρόςΝεφώσεις με βροχές και τοπικές                                       Άνεμοι: Ν-ΝΑ 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 17 βαθμούς.

                                                                                                            

ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ

ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
                                                        
Όλοι ξέρουμε ότι ελάχιστα πράγματα μπορούμε να θυμηθούμε από την παιδική μας ηλικία - και πολλά από αυτά είναι αμφίβολο κατά πόσο αποτελούν αυθεντικές και αξιόπιστες αναμνήσεις.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14/1/2013


1235 Στο Τίρνοβο της σημερινής Βουλγαρίας πεθαίνει ο όσιος Σάββας, πρώτος Αρχιεπίσκοπος της Σερβίας και ιδρυτής της Μονής Χιλανδαρίου.
1639 Θεμελιώδεις Αρχές. Στο Κονέκτικατ καταρτίζεται το πρώτο γραπτό Σύνταγμα στην ιστορία των αμερικανικών αποικιών.
1814 Συνθήκη του Κιέλου. Ο Φρειδερίκος ΣΤ' της Δανίας παραχωρεί τη Νορβηγία στη Σουηδία με αντάλλαγμα την Πομερανία.
1822 Ελληνική Επανάσταση. Ο Κιαμίλ Mπέης παραδίδει με συνθήκη το φρούριο του Ακροκορίνθου στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1858 Στο Παρίσι ο Ναπολέων Γ΄ και η αυτοκράτειρα Ευγενία διαφεύγουν απόπειρας δολοφονίας. Ο Ιταλός πατριώτης Φελίτσε Ορσίνι και δύο Γάλλοι δημοκρατικοί πετάνε βόμβες στην αυτοκρατορική άμαξα. Οι δράστες θα εκτελεστούν.
1943 Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Συνδιάσκεψη της Καζαμπλάνκα. Στο Μαρόκο (γαλλικό προτεκτοράτο) συναντιούνται Τσόρτσιλ, Ρούσβελτ και Ντεγκόλ. Διατυπώνεται το δόγμα για την άνευ όρων παράδοση της Γερμανίας.
1951. Στην Αθήνα πεθαίνει σε ηλικία 84 ετών ο συγγραφέας Γρηγόριος Ξενόπουλος.
1963 Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Σαρλ Ντεγκόλ ασκεί βέτο στην ένταξη της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.
1993 Στο Παρίσι, εκπρόσωποι 120 κρατών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, υπογράφουν τη συμφωνία για την απαγόρευση των χημικών όπλων.
2011 Αραβική Ανοιξη. Ο πρόεδρος της Τυνησίας Μπεν Αλι παραιτείται μετά τη λαϊκή εξέγερση. Διαφεύγει στη Σαουδική Αραβία με έναν τόνο χρυσού.