Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΜΑ ΣΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σάκης Μπουλάς: Είμαι γεννημένος αγωνιστής

Γεννημένος αγωνιστής δήλωνε ο Σάκης Μπουλάς, στην τελευταία του συνέντευξη πριν «φύγει» από την ζωή, σε ηλικία 60 ετών, και μιλούσε ανοικτά για την «μάχη» με τον καρκίνο!

Σάκης Μπουλάς: Είμαι γεννημένος αγωνιστής
Ο Σάκης Μπουλάς, μιλώντας στα «Νέα» λίγο πριν τις εμφανίσεις του στο «Gagarin», περίπου δύο μήνες πριν το θάνατό του, είχε δηλώσει:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21/2/2014


1437 Στους υπονόμους του Περθ της Σκοτίας βρίσκει τον θάνατο ο βασιλιάς Ιάκωβος Α', ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από τους δολοφόνους του.
1848 Στο Λονδίνο εκδίδεται το Κομμουνιστικό Μανιφέστο των Καρλ Μαρξ και Φρίντριχ Ενγκελς.
1913 Α' Βαλκανικός Πόλεμος. Ο ελληνικός στρατός εισέρχεται στα Γιάννενα. Παραδίδονται 1.000 Τούρκοι αξιωματικοί υπό τον Εσάτ Πασά και 32.000 οπλίτες με 108 πυροβόλα.
1915 Εθνικός Διχασμός. Η κυβέρνηση του Βενιζέλου παραιτείται. Ο Κωνσταντίνος Α' απέρριψε τη θέση του πρωθυπουργού για την είσοδο της Ελλάδας στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο στο πλευρό της Αντάντ, αρχής γενομένης από την εκστρατεία στην Καλλίπολη.
1916 Α' Παγκόσμιος Πόλεμος. Με κανονιοβολισμό των γαλλικών θέσεων από το γερμανικό πυροβολικό αρχίζει η μάχη του Βερντέν. Σε 10 μήνες θα σκοτωθούν 450.000 στρατιώτες. Η γερμανική προέλαση προς το Παρίσι θα ανακοπεί.
1945 Στην Αθήνα αρχίζει η πρώτη δίκη δωσιλόγων. Θα καταδικαστούν οι κατοχικοί πρωθυπουργοί Τσολάκογλου, Ράλλης, Λογοθετόπουλος.
1949 Εμφύλιος Πόλεμος. Στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας δολοφονείται ο Μήτσος Παπαρήγας, στέλεχος του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΓΣΕΕ.
1958 Στο Λονδίνο ο σχεδιαστής Γκέραλντ Χόλτον παρουσιάζει το λογότυπο της βρετανικής επιτροπής για τον Αφοπλισμό, που θα γίνει παγκόσμιο σύμβολο της ειρήνης.
1972 Ο Ρίτσαρντ Νίξον είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που επισκέπτεται τη ΛΔ της Κίνας.
1973 Φοιτητές καταλαμβάνουν τη Νομική της Αθήνας. Θα παραμείνουν δύο μέρες διαδηλώνοντας εναντίον της χούντας.