Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ 2/4/2014

Η ΑΡΤΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ


Η Αρτάκη θα έχει την δικιά της θύρα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. 


Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μπάμπη Κώσταρο, και την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μια ακόμα πινελιά ιστορίας θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και έχει να κάνει με την ονομασία της θύρας Αρτάκη.                                                                                                                                        Μόνο η θύρα 21 θα έχει αριθμό και όλες οι άλλες θα έχουν τα ονόματα των πόλεων της Μικράς Ασίας. Πιο χαρακτηριστικά, μερικά από τα ονόματα των θυρών θα είναι τα εξής:
Κωνσταντινούπολη, Πέργαμος, Μοσχονήσια, Σινώπη, Κασταμονή, Κερασούς, Αργυρούπολη, Οινόη, Έφεσσος, Νεάπολις, Σαφράμπολις, Αττάλεια, Δαρδανέλια, Νικομήδεια, Σμύρνη, Φιλαδέλφεια, Αξάριον, Κυδωνιές, Αϊδίνι, Αλικαρνασσός, Δίδυμα, Σαράντα Εκκλησιές, Φώκαια. 

ΔΩΡΕΑΝ INTERNET ΑΠΟ TO FACEBOOK ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Facebook δίνει internet σε όλο τον κόσμο με αεροπλάνα χωρις πιλοτους

Το Facebook δίνει internet σε όλο τον κόσμο με αεροπλάνα χωρίς πιλότους
Με πιο τρόπο θα μεγαλώσει το Facebook αν δεν υπάρχει internet για να συνδεθούν οι νέοι χρήστες; Μα φυσικά με το internet που θα προσφέρει το Facebook στο επόμενο δισεκατομμύριο ανθρώπων.

SAMSUNG GALAXY S5 EXEI ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ SMARTPHONE

 Samsung Galaxy S5 έχει την καλύτερη οθόνη smartphone σύμφωνα με το Display Mate και τα εκτενή tests. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ

Τη μέθοδο θα δοκιμάσουν επιστήμονες του Πρεσβυτεριανού Νοσοκομείου UPMC στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια σε ασθενείς που έχουν τραυματιστεί σοβαρά από όπλο ή μαχαίρι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για να αποκατασταθεί το τραύμα, αφού δεν αντέχει η καρδιά.

ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 252 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μικρόβια που απελευθέρωναν μεθάνιο «ένοχα» για το Μεγάλο Αφανισμό;


SHUTTERSTOCK
Την περίοδο, κατά την οποία εκδηλώθηκε το συμβάν, τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα εκτινάχθηκαν απότομα. Επιστήμονες από το ΜΙΤ άρχισαν να διερευνούν τα αίτια αυτής της ανόδου εικάζοντας ότι ήταν βιολογικά και πως βασικός υπαίτιος ήταν το μονοκύταρο Methanosarcina.  

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ

Ισπανία: Ιστορικοί ισχυρίζονται πως βρήκαν το Αγιο Δισκοπότηρο
ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΡΡΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ισπανία: Ιστορικοί ισχυρίζονται πως βρήκαν το Αγιο Δισκοπότηρο

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε μια ισπανική εκκλησία, μετά τους ισχυρισμούς ιστορικών πως εκεί βρίσκεται το Άγιο Δισκοπότηρο, με αποτέλεσμα οι επιμελητές να αφαιρέσουν από τη βιτρίνα το πολύτιμο κύπελλο, μέχρις ότου βρεθεί μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος για τη φιλοξενία του.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1/4/2014


334 π.Χ Ο Μέγας Αλέξανδρος περνά τον Ελλήσποντο. Αρχίζει η εκστρατεία για την κατάκτηση της Ανατολής.
527 Η Γιουάν, κόρη του αυτοκράτορα της Βόρειας Κίνας Ξιαομίνγκ, γίνεται "αυτοκράτορας" σαν άρρεν διάδοχος του πατέρα της.
1572 Ογδοηκονταετής Πόλεμος. Το ναυτικό των καλβινιστών ευγενών διώχνει τους Ισπανούς από την Μπριλ. Εξασφαλίζει το πρώτο εδαφικό έρεισμα για τη δημιουργία της Ολλανδίας.
1657 Στην Κωνσταντινούπολη απαγχονίζεται ο Πατριάρχης Παρθένιος Γ΄. Τη διαταγή έδωσε ο Σουλτάνος Μωάμεθ Δ΄ Κυνηγός, υιοθετώντας συκοφαντίες των Ιησουιτών. Το πτώμα του πετάγεται στον Βόσπορο. Θα το ανασύρουν χριστιανοί. Θα το ενταφιάσουν στη Χάλκη.
1792 Η Ολλανδή φεμινίστρια Ετα Παλμ διεκδικεί δικαίωμα διαζυγίου για τις γυναίκες.
1922 Δολοφονίες της Αρλον Στριτ. Στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας Βρετανοί αστυνομικοί πυροβολούν και ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου έξι Ιρλανδούς.
1937 Ισπανικός Εμφύλιος. Το Ζεάν της Ανδαλουσίας βομβαρδίζεται από τη Λουφτβάφε. Σκοτώνονται 159 άμαχοι.
1947 Ψυχρός Πόλεμος. Αερογέφυρα του Βερολίνου. Η πιστή στη Μόσχα κυβέρνηση της Ανατολικής Γερμανίας προχωρεί στον αποκλεισμό του Δυτικού Βερολίνου.
1955 Στην αγγλοκρατούμενη Κύπρο ξεκινά δράση η ΕΟΚΑ.
2006 Σε ηλικία 102 ετών πεθαίνει η Μαρίκα Μπότση. Το 1944 με πρόταση του ΕΑΜ αναδείχτηκε δήμαρχος Πύργου. Ηταν η πρώτη γυναίκα επικεφαλής δημοτικής αρχής. Δραστηριοποιούνταν στον Σοσιαλιστικό Ομιλο Γυναικών.