Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

        Η τριαδα μας για σημερα    201-2     202-2     217-2                                                                                                                                                           

ΣΕΞΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...!!!

                                                                                                                                                                                                                     Γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

O ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ 28/12/2013

Επιμένουν οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα. Αισθητή βελτίωση του καιρού την Κυριακή σχεδόν σε όλη τη χώρα

Βαρομετρικό χαμηλό στη Θάλασσα Κυθήρων προκαλεί βροχές, τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ενισχυμένους ΝΑ ανέμους στα νοτιοανατολικά. Το σύστημα αυτό στη διάρκεια του νέου εικοσιτετραώρου (Σάββατο) αναμένεται να κινηθεί ανατολικά με αποτέλεσμα τη βελτίωση του καιρού αρχικά στη Δ. Ελλάδα και από το απόγευμα στη βόρεια χώρα. Την Κυριακή (29/12) τα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στη Ν-ΝΑ νησιωτική Ελλάδα και θα εξασθενήσουν. Παράλληλα, η ένταση των ανέμων θα πέσει γρήγορα στα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Σημειώνεται, πάντως, ότι τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά λόγω της ξαστεριάς και της άπνοιας οι ελάχιστες τιμές της θερμοκρασίας θα είναι χαμηλές και κατά τόπους, κυρίως στα βόρεια, θα σημειωθεί παγετός. Με αρκετά καλό θα αρχίσει η νέα εβδομάδα, αλλά την Τρίτη, παραμονή της Πρωτοχρονιάς,  προβλέπονται τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική και τη νότια Ελλάδα και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι, πάντως δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ. Με τοπικές βροχές κυρίως στη νότια νησιωτική Ελλάδα και αρκετή ψύχρα στα κεντρικά και βόρεια θα έλθει ο καινούργιος χρόνος. 


 

                                                                                                             
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 

ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Εντυπωσιακά στολίδια κι άλλα εντελώς πρωτότυπα και high-tech, τα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα αποτελούν σε μερικές πόλεις από μόνα τους αφορμή για ταξίδι.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

60 τραυματιες αφησε πισω η επιθεση πιρανχας στο Ροσαριο της Αργεντινης,μεταξυ αυτων και ενα κοριτσακι 7 χρονων. Παραθεριστες απολαμβαναν το μπανιο τους οταν αρχισαν να ερχονται ατομα με δαγκωματιες στο σωμα τους.Υπηρχαν ατομα που ειχαν βγαλει κοματια απο το δερμα τους.

ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Η ΣΤΕΝΗ

Την Πεμπτη 26/12/2013 και ωρα 5 μ.μ η Στενη εμεινε χωρις ρευμα.Αρχικα και για μιση ωρα ολο το χωριο εμεινε στο σκοταδι, η ΔΕΗ επανεφερε το ρευμα αλλα για λιγο, και αυτο γιατι ο μετασχηματιστης που βρισκεται στην γεφυρα υπεστη ζημια με αποτελεσμα το μισο χωριο να μεινει χωρις ρευμα για 3 με 4 ωρες 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27/12/2013


537 Στην Κωνσταντινούπολη εγκαινιάζεται η Αγία Σοφία.
1512 Στο Μπούργκος, πρωτεύουσα του Βασιλείου της Καστίλλης, εκδίδεται ο νόμος για τους Ινδιάνους των ισπανικών κτήσεων στον Νέο Κόσμο. Υπάγονται σε καθεστώς δουλείας και βίαιου εκχριστιανισμού. Η ανυπακοή τιμωρείται με θάνατο.
1918 Α' Παγκόσμιος Πόλεμος. Εξέγερση της Πολωνίας. Στο Πόσναν οι στρατιωτικές μονάδες επαναστατούν κατά των Γερμανών. Καταλαμβάνουν μέρος των οχυρώσεων, τον σιδηροδρομικό σταθμό και το ταχυδρομείο. Η ανεξαρτησία θα κατοχυρωθεί με τη Συνθήκη των Βερσαλλιών.
1929 Κολεκτιβοποίηση στην ΕΣΣΔ. Ο Ιωσήφ Στάλιν διατάσσει την εξάλειψη της τάξης των κουλάκων για την εδραίωση του σοσιαλισμού στην ύπαιθρο.
1945 Στην Ουάσιγκτον συγκροτούνται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα. Υλοποιείται η απόφαση της συνδιάσκεψης του Μπρέτον Γουντς (1944), όπου η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τους Κυριάκο Βαρβαρέσο και Ανδρέα Παπανδρέου.
1947 Εμφύλιος Πόλεμος. Η κυβέρνηση Σοφούλη κηρύσσει παράνομο το ΚΚΕ.
1978 Η Ισπανία γίνεται δημοκρατία ύστερα από 40 χρόνια φασισμού.
1979 Σοβιετική επέμβαση στο Αφγανιστάν. Στρατεύματα της Μόσχας εισέρχονται στην Καμπούλ. Θα αποσυρθούν το 1989 υπό την πείσμονα αντίσταση των Μουζαχεντίν, που υποστηρίζονταν από ΗΠΑ, Κίνα Πακιστάν.
2003 Στο Πακιστάν, στην πόλη Ραβαλπίντι, δολοφονείται η πρώην πρωθυπουργός Μπεναζίρ Μπούτο.
2007 Ο ισραηλινός στρατός αρχίζει εκκαθαριστικές επιχειρήσεις τριών εβδομάδων στη Γάζα.