Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ Χ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ

Κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω τον αναγνώστη κύριο Βασίλη Βογιατζή  για τη «μικρή ιστορία», όπως την τιτλοφορεί, που μου έστειλε και επιτόπου τη δημοσιεύω. Τον ευχαριστώ δύο φορές, μία εκ μέρους μου και μια ακόμα για λογαριασμό των χρηστών που θα διαβάσουν το διαμάντι που έστειλε στο site του αποδυτηριάκια.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ 18/3/2014 ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Θα διατηρηθεί καλός και ζεστός ο καιρός μέχρι και την 25η Μαρτίου ή όχι;  Δείτε την πρόγνωση του καιρού από την Τρίτη έως και την 25η Μαρτίου.


ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΑ

                                                                                                                                                                                                                             Η πιο καυτη γυμναστικη

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ


ΜΑΚΡΥΑ Η ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ

Σε έρευνα που έγινε στη Βρετανία φαίνεται πως 7 στους 10 ανθρώπους κοιμούνται με το κινητό ανοιχτό και το έχουν δίπλα τους...
Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως το κινητό όταν κοιμόμαστε πρέπει να είναι κλειστό και μακρυά από εμάς καθώς εκπέμπει ακτινοβολία το κινητό που βλάπτει την υγεία μας.

Επίσης, το κινητό το βράδυ σχετίζεται με προβλήματα ύπνου αλλά και... αϋπνίας.

Χρήστες κινητού που το βράδυ το χρησιμοποιούν ενδέχεται να μην μπορούν να κοιμηθούν μετά από την υπερένταση , να έχουν πονοκέφαλο και κατα συνέπεια να υποφέρουν από αϋπνια.

Ακόμα , αν η χρήση του κινητού είναι πολύ μεγάλη ενδέχεται μέχρι και... καρκίνο να προκαλέσει. Εσείς θα ξανακοιμηθείτε με το κινητό δίπλα σας;

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ένα καφετί, ταλαιπωρημένο διαμάντι που ανακαλύφθηκε στην κοίτη ενός ποταμού της Βραζιλίας αποτελεί την πρώτη απτή ένδειξη ότι η δομή του πλανήτη δεν είναι ακριβώς όπως την διδασκόμαστε στο σχολείο.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17/3/2014


45 Μάχη της Μούντα. Στη σημερινή Νότια Ισπανία ο Καίσαρας νικά τους δημοκρατικούς. Θα επανέλθει στη Ρώμη ως δικτάτορας.
1040 Πεθαίνει ο βασιλιάς της Αγγλίας Χάρολντ ο Λαγοπόδαρος. Τον διαδέχεται ο αντίζηλός του Αρθακανούτος. Θα ξεθάψει το πτώμα, θα το αποκεφαλίσει και θα το πετάξει στον Τάμεση.
1776 Αμερικανικός Πόλεμος Ανεξαρτησίας. Οι Βρετανοί εγκαταλείπουν τη Βοστόνη. Πολιορκούνταν επί 11 μήνες από τον Τζορτζ Ουάσιγκτον.
1821 Ελληνική Επανάσταση. Ο Σωτήρης Χαραλάμπης και οι Πετιμεζαίοι πολιορκούν τους Πύργους των Καλαβρύτων. Οι Τούρκοι θα παραδοθούν σε τέσσερις ημέρες.
1861 Ιταλική Ενοποίηση. Στο Τορίνο το πρώτο ιταλικό Κοινοβούλιο ανακηρύσσει βασιλιά του ενιαίου κράτους τον Βίκτορα Εμμανουήλ Β'. Πρωτεύουσα ορίζει τη Ρώμη, μολονότι αυτή και η Βενετία έμεναν ακόμα εκτός επικράτειας.
1932 Εγκαινιάζεται το Εθνικό Θέατρο. Ανεβαίνει ο «Αγαμέμνων» του Αισχύλου σκηνοθετημένος από τον Φώτο Πολίτη.
1959 Θιβετιανή Εξέγερση. Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας επικρατεί. Ο Τενζίν Γκιάτσο, 14ος Δαλάι Λάμα, φεύγει από τη Λάσα για την Ινδία.
1978 Αυτοκτονεί ο τραγουδοποιός Νικόλας Ασιμος.
2003 Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ρόμπιν Κουκ παραιτείται. Διαφωνεί με την εισβολή στο Ιράκ.
2004 Ταραχές στο Κοσσυφοπέδιο. Μέλη αλβανικών παραστρατιωτικών ομάδων επιτίθενται στις σερβικές περιοχές. Σκοτώνουν 25 άτομα, καταστρέφουν 935 σπίτια, βεβηλώνουν 35 ορθόδοξες εκκλησίες.