Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

The Lone Ranger - Ο Μοναχικός Καβαλάρης (2013)

 Μια ομάδα Τεξανών αστυνόμων κυνηγάει τη συμμορία του Μπουτς Κάβεντις. Η συμμορία, όμως, στήνει ενέδρα και πετυχαίνει να σκοτώσει όλους τους διώκτες της. Μόνο ένας επιβιώνει, ο οποίος αναρρώνει υπό τη σωτήρια βοήθεια ενός Ινδιάνου, του Τόντο. Πλέον, ο αστυνόμος φοράει μαύρη μάσκα, καβαλάει το λευκό του άλογο, τον Σίλβερ, και με τον Τόντο πάντα κοντά αποζητά εκδίκηση επί των παρανόμων που παραλίγο να τον σκοτώσουν, αλλά κι επί όσων αψηφούν τον νόμο.
Ο Lone Ranger κατάγεται από το ραδιοφωνικό σίριαλ του 1938. Στη συνέχεια, «εμφανίστηκε» σε αυτό του Green Hornet, στο οποίο το άλτερ-έγκο του σούπερ ήρωα ήταν απόγονος του Τζον Ριντ. 
ΕΙΔΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: Action | Adventure | Western
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 4 July 2013 (Greece)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Gore Verbinski
ΣΕΝΑΡΙΟ: Justin Haythe (screenplay), Ted Elliott                                                                                                                                                                            ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ON LINE ΕΔΩ                                                                            http://www.putlocker.com/file/6D0285529475A173

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ 30/1/2014


ΠΕΜΠΤΗ 30/1/2014
Βαρομετρικό χαμηλό στη Δ. Μεσόγειο κινείται Ν-ΝΑ, ενώ υψηλές πιέσεις καλύπτουν τα Β. Βαλκάνια. Με τη συγκεκριμένη διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων, το νέο εικοσιτετράωρο (Πέμπτη) το ρεύμα στο Ιόνιο θα είναι ΝΑ εντάσεως 5 με 7 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν Α-ΒΑ άνεμοι ως 7 μποφόρ (Β. Αιγαίο). Κατά τα άλλα, θα υπάρχει αρκετή συννεφιά και δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία. Την Παρασκευή (31/1) στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και τη Μακεδονία προβλέπονται ασθενείς τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά (Μακεδονία), αλλά κατά τα άλλα ο καιρός δεν θα αλλάξει σημαντικά. Τέλος, το Σαββατοκύριακο (1-2/2) αναμένεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού στη χώρα με χαρακτηριστικά τις έντονες βροχές, τις καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. 
ΕΥΒΟΙΑ .Καιρός: Αραιές νεφώσεις .
Άνεμοι: Α-ΒΑ 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -1 έως 15 βαθμούς.


19 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΔΙΧΡΟΝΟΥ





Είναι 19 ετών και όμως ζει μέσα σε σώμα παιδιού 2 ετών. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι από την Ινδία που πάσχει από ένα εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο από το οποίο υποφέρουν περίπου 300 άνθρωποι στον πλανήτη.

OI STAR ΤΟΥ HOLLYWOOD ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Σταρ του Hollywood που άλλαξαν με το χρόνο

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

GOOGLE. ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Όσο κι αν η «εισβολή» του Διαδικτύου στην καθημερινή μας ζωή μας τρομάζει κάποιες φορές, η αλήθεια είναι ότι  το Ίντερνετ  και κατά κύριο λόγο η Google, ξέρει πολύ περισσότερα για εμάς  από όσα πιστεύουμε.
Ερωτήματα  που δεν τολμάμε να θέσουμε ούτε στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους τα... γράφουμε στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης, η οποία, ωστόσο, κρατά στο τεράστιο «αρχείο» της τα... εσώψυχά μας.
«Γιατί η Ισπανία είναι άδεια, γιατί το Καζακστάν είναι τόσο μεγάλο;».
Οι δύο παραπάνω ερωτήσεις τίθενται συχνά προς απάντηση στην Google και έτσι η «αυτόματη συμπλήρωση» (auto-complete) λέξεων ή φράσεων, οι οποίες πληκτρολογούνται στην μηχανή αναζήτησης, αποκαλύπτει στερεότυπα που εκατομμύρια άνθρωποι έχουν για πολλές χώρες σε Ασία και Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, για την Ελλάδα, οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου αναρωτιούνται γιατί είναι μια τόσο σημαντική χώρα  και για την Ιταλία γιατί είναι τόσο ρατσιστική.
Επίσης, θέλουν να μάθουν γιατί η Ισπανία είναι τόσο άδεια, η Πορτογαλία τόσο φτωχή, η Γαλλία τόσο... γκέι, η Βρετανία τόσο πλούσια, η Ιρλανδία τόσο πράσινη, το Βέλγιο τόσο βαρετό αλλά και πλούσιο, η Ολλανδία τόσο φιλελεύθερη, η Γερμανία τόσο πλούσια.
Ακόμη ρωτούν γιατί είναι πλούσιες η Αυστρία και η Ελβετία, γιατί οι Τσέχοι είναι άθεοι, γιατί η Πολωνία είναι μια τόσο αδύναμη χώρα, γιατί η Δανία είναι τόσο ευτυχισμένη, γιατί η Λιθυανάι είναι τόσο... αυτοκτονική.
Όσον αφορά στην Τουρκία αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο φθηνή.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα γερμανικό δικαστήριο αποφάνθηκε σήμερα ότι πρέπει να διασφαλίζεται ότι η «αυτόματη συμπλήρωση» (auto-complete) λέξεων ή φράσεων, οι οποίες πληκτρολογούνται στην μηχανή αναζήτησης Google δεν περιέχει προσβλητικούς ή δυσφημιστικούς όρους.  Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αφορούσε Γερμανό επιχειρηματία, δίπλα στο όνομα του οποίου στο «Google.de» εμφανίζονταν οι λέξεις «σαϊεντολογία» και «απάτη»...

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



Ποιες είναι οι χώρες με το ταχύτερο ίντερνετ στον κόσμο
Τέσσερα ασιατικά κράτη είναι τα πρώτα στον κόσμο σε ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Akamai, την οποία δημοσιεύει η εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακή πύλη mashable.

TO 2014 ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


Ένα ανελέητο 12μηνο μπαράζ από blockbuster με μασκοφόρους ήρωες,  young adult ηρωίδες και μεγαλομανή project ιδιοφυών σκηνοθετών.

Ο RINGO STAR ΤΩΝ BEATLES ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΝΤΡΑΜΕΡ

Ο Ringo Starr δεν ήταν απλά ο ντράμερ των Beatles

Με αφορμή τα 40 χρόνια από όταν έγινε Νο 1 στην Aμερική σαν σόλο καλλιτέχνης και το Emmy που θα πάρει με τον Paul McCartney, είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στο ρόλο του στους Beatles.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29/1/2014


904 Πορνοκρατία. Ενθρονίζεται ο πάπας Σέργιος Γ'. Η ερωμένη του Μαροζία επιβάλλει τον έλεγχό της στην Αγία Εδρα, ιδιαίτερα στην ανάδειξη νέων αρχιερέων.
1676 Ο Φιοντόρ Γ' ανεβαίνει στον ρωσικό θρόνο σε ηλικία 14 ετών. Είναι ο πρώτος που προσεγγίζει τον δυτικό πολιτισμό.
1837 Ο Ρώσος λογοτέχνης Αλέξανδρος Πούσκιν, σε ηλικία 38 ετών, σκοτώνεται σε μονομαχία με τον σύζυγο της ερωμένης του.
1845 Δημοσιεύεται το «Κοράκι» του Εντγκαρ Αλαν Πόε. Κατηγορήθηκε ότι επέσπευσε τον θάνατο της συζύγου του για να εμπνευστεί από τον θάνατό της και να γράψει το ποίημα που είχε ως επωδό το «ποτέ πια».
1916 Α' Παγκόσμιος Πόλεμος. Το Παρίσι βομβαρδίζεται από γερμανικά Ζέπελιν.
1941 Ελληνοϊταλικός Πόλεμος. Πεθαίνει από γαστρορραγία ο Ιωάννης Μεταξάς. Πρωθυπουργός αναλαμβάνει ο τραπεζίτης Αλέξανδρος Κορυζής. Οι Βρετανοί απορρίπτουν τη λύση Κοτζιά λόγω των χιτλερικών φρονημάτων του.
1966 Συμβιβασμός του Λουξεμβούργου. Η Γαλλία αίρει την άρνησή της να μετέχει στα Συμβούλια της τότε ΕΟΚ. Γίνεται δεκτή η θέση της να διατηρηθεί η αρχή της ομοφωνίας για τις περιπτώσεις που διακυβεύονται θέματα ζωτικής εθνικής σημασίας.
1996 Ο πρόεδρος Ζακ Σιράκ ανακοινώνει τον τερματισμό των γαλλικών πυρηνικών δοκιμών.
2002 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους περιγράφει τα «καθεστώτα που στηρίζουν τον τρόμο» ως «άξονα του κακού».