Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 20.200.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ 20/3/2014

Η 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ


ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Οι επιστήμονες διευκρινίζουν ότι ο καπνός του τσιγάρου περιέχει πάνω από 4.000 ουσίες και πολλές από αυτές μένουν σε ένα κλειστό χώρο επί πολύ χρόνο, αφότου το τσιγάρο έχει σβηστεί ή ο καπνιστής έχει φύγει.

ΚΟΥΤΑΒΙ ΒΑΡΟΥΣ 90 ΚΙΛΩΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ 1,44 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ

Η ράτσα αυτή κατάγεται απο τα βουνά των Ιμαλαίων και την Κεντρική Ασία και οι ρίζες της κρατούν από τα αρχαία χρόνια (φωτογραφία αρχείου).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στις αποδόσεις των καλλιεργειών παγκοσμίως θα είναι σοβαρότερες απ’ ό,τι εκτιμούσαν έως σήμερα επιστήμονες, υποστηρίζει διεθνής ομάδα ερευνητών. Σε έκθεσή της στην επιθεώρηση Nature Climate Change, προειδοποιεί ότι οι σοδειές θα μειώνονται κατά περίπου 5% για κάθε άνοδο της θερμοκρασίας κατά ένα βαθμό Κελσίου.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19/3/2014


1205 Φραγκοκρατία. Μάχη στο Αδραμύττιο. Οι Λατίνοι νικούν τα στρατεύματα της Αυτοκρατορίας της Νικαίας. Καταλαμβάνουν τη Βιθυνία εκτός της Νίκαιας και της Προύσας.
1649 Αγγλικός Εμφύλιος Πόλεμος. Η Βουλή των Κοινοτήτων καταργεί τη Βουλή των Λόρδων ως «άχρηστη και επικίνδυνη για τον λαό».
1831 Η Citibank της Νέας Υόρκης είναι η πρώτη τράπεζα στην ιστορία που ληστεύεται.
1921 Ιρλανδικός Πόλεμος της Ανεξαρτησίας. Στο Κρόσμπερι του Κορκ, εκατό μαχητές του IRA αποφεύγουν μία από τις μεγαλύτερες ενέδρες του πολέμου. Πήραν μέρος 1.300 Βρετανοί στρατιώτες.
1939 Καθιερώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι εκπτώσεις. Είναι το «δεκαήμερο φτήνιας».
1945 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Χίτλερ διατάσσει να καταστραφούν όλες οι στρατιωτικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο Βερολίνο, τα καταστήματα και οι υποδομές μεταφορών και επικοινωνιών.
1964 Ανταρσία 33 βουλευτών της Ενωσης Κέντρου. Εναν μήνα μετά τον εκλογικό θρίαμβο του 52,72% καταψηφίζουν τον Γεώργιο Αθανασιάδη-Νόβα που υπέδειξε ο Γεώργιος Παπανδρέου (φωτό) για πρόεδρο της Βουλής. «Εγίναμεν χλεύη των ηττημένων» δηλώνει ο πρωθυπουργός.
1983 Δολοφονείται στο γραφείο του ο εκδότης της «Βραδυνής» Τζόρτζης Αθανασιάδης.
2011 Εμφύλιος στη Λιβύη. Ο Καντάφι αποτυγχάνει να καταλάβει τη Βεγγάζη. Αρχίζει η γαλλική επέμβαση υπέρ των ανταρτών.
2013 Κυπριακή κρίση. Η κυπριακή Βουλή απορρίπτει το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων. Καταψηφίζουν 36 βουλευτές (ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ, Οικολόγοι).