Τρίτη 1 Απριλίου 2014

SAMSUNG GALAXY S5 EXEI ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ SMARTPHONE

 Samsung Galaxy S5 έχει την καλύτερη οθόνη smartphone σύμφωνα με το Display Mate και τα εκτενή tests. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η Samsung έκανε αυτό που έπρεπε και αυτό ακριβώς που σας περιγράψαμε στο Samsung Galaxy S5, οι τρείς λόγοι της αποτυχίας που δεν φαντάζεσαι. Αντί να αναλωθεί άλλη μια χρονιά σε πόλεμο ανούσιων χαρακτηριστικών και εντυπωσιακών αριθμών για την ανάλυση της οθόνης του Galaxy S5, η Samsung επικεντρώθηκε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: την σταδιακή βελτίωση επιμέρους λεπτομερειών που συνολικά θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο Galaxy S5 smartphone.
Η προσεχτική ανάλυση του Display Mate δείχνει πως αντί για UHD ανάλυση η Samsung βελτίωσε την φωτεινότητα της οθόνης του Galaxy S5, αντί να αυξήσει τα ppi η Samsung επέλεξε να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας της OLED οθόνης και να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας και των χρωμάτων σε έντονο φως. Όπως είχα γράψει πριν από ένα μήνα:

GALAXY S5: ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ, ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Οι βελτιώσεις του Galaxy S5 σε σύγκριση με το Galaxy S4 είναι αυτό που λέμε evolution, όχι revolution. Η Samsung επέλεξε να αναβαθμίσει το S5 μόνο εκεί που μπορεί και έχει νόημα, δεδομένης της αγοράς και της τεχνολογικής εξέλιξης. Αυτός είναι ο λόγος που το Galaxy S5 έχει οθόνη full HD 1080p αντί για UHD, αυτός είναι ο λόγος για τα 2GB RAM αντί για 3GB RAM, αυτός είναι ο λόγος που η κάμερα έγινε 16 megapixel με εξέλιξη στα επιμέρους σημεία με ISOCELL CMOS αντί για 20 megapixels κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου