Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σάκης Μπουλάς: Είμαι γεννημένος αγωνιστής

Γεννημένος αγωνιστής δήλωνε ο Σάκης Μπουλάς, στην τελευταία του συνέντευξη πριν «φύγει» από την ζωή, σε ηλικία 60 ετών, και μιλούσε ανοικτά για την «μάχη» με τον καρκίνο!

Σάκης Μπουλάς: Είμαι γεννημένος αγωνιστής
Ο Σάκης Μπουλάς, μιλώντας στα «Νέα» λίγο πριν τις εμφανίσεις του στο «Gagarin», περίπου δύο μήνες πριν το θάνατό του, είχε δηλώσει:

«Μια χαρά είμαι. Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Γουστάρω όμως που δουλεύω εδώ. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε».
Μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετώπισε πριν τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο είχε δηλώσει:«τα πάντα, ό,τι καλό και ό,τι κακό, τα δημιουργούμε εμείς με το μυαλό μας, δεν έρχονται κατά τύχη. Τα τελευταία χρόνια πέρασα προβλήματα υγείας γιατί αντιμετώπισα πολλά θέματα (συγγενικά κ.τ.λ.), είχα σχεδόν αποσυρθεί πεντέμισι χρόνια από τα μαγαζιά για να στηρίξω την πρώην γυναίκα μου, μετά έπαθα έμφραγμα, έκανα μπαϊπάς, απέτυχα σε κάτι εγχειρήματα με επιχειρήσεις που άνοιξα».
«Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, με κουράγιο και θέληση. Αυτό λέω από τη δική μου εμπειρία. Νιώθω δυνατός, γυμνάζομαι και κάνω ρέικι τέσσερις φορές την εβδομάδα, τα βράδια. Παίρνω επίσης πολλά συμπληρώματα διατροφής και, όπως μου λέει ο γιατρός μου, τον έχω εκπλήξει ευχάριστα γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι σύνθετο. Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής», έλεγε μιλώντας για τους φίλους του που του στάθηκαν σε όλη αυτή την μάχη.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, μια ιστοσελίδα ανακοίνωσε μέχρι και το θάνατό του με αποτέλεσμα στις χιλιάδες αναπαραγωγές να φτάσουν στο σημείο να αναγράφεται μέχρι και η ώρα και η ημέρα της κηδείας του
Ο ίδιος δήλωσε τότε γι' αυτό: «Με έχουν πεθάνει τέσσερις φορές. Την πρώτη φορά έγινα έξαλλος αφού ήμουν με την κοπέλα μου στη Ρώμη, τον περασμένο Ιούλιο, και με πήραν τηλέφωνο. Ενας γράφει ό,τι θέλει και μετά το αναπαράγουν όλοι. Να φανταστείτε πως έφτασε και εφημερίδα και το έκανε με άλλο τρόπο. Με πήραν για μια συνέντευξη, εγώ αρνήθηκα και έκαναν ένα κολάζ από παλιές μου συνεντεύξεις με τίτλο: “Το θρίλερ με την υγεία του Μπουλά”. Όπως καταλαβαίνετε, αναφέρονταν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μου, τέτοια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου