Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΟ ALL STAR-GAME

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήδηξε πάνω από τον Γιάννη στο Dunk Contest του All Star-Game της D-League και κέρδισε το χειροκρότημα. Διαβάστε τι έγινε στον αγώνα και δείτε το σπουδαίο video.


Εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έπαιξε χθες στο "Rising Stars Challenge" και συμμετέχει και στο "Skills Challenge", στο All Star Weekend της Νέας Ορλεάνης συμμετείχε και ο μεγάλος του αδελφός, ο Θανάσης. Πήρε μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων που έγινε στο ημίχρονο του All Star Game της D-League, αλλά παρά την καλή του εμφάνιση, δεν προκρίθηκε στον Τελικό, όπου κυριάρχισε ο Tony Mitchell.

Στην πρώτη του προσπάθεια έκανε ένα καλό κάρφωμα και στην δεύτερη ήταν εντυπωσιακός για να κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού. Γιατί; Επειδή πέρασε πάνω από τον αδελφό του, τον Γιάννη! Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά κρατήστε στην άκρη του μυαλού σας ότι ο Γιάννης έχει ψηλώσει αρκετά τον τελευταίο χρόνο, οπότε ο βαθμός δυσκολίας ήταν σαφώς μεγαλύτερος. Ολα αυτά, με το "Greek Freak Nation" στο πίσω μέρος της μπλούζας του, για να δείχνει πόσο περήφανος αισθάνεται που εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Οσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα των Prospects επικράτησε της ομάδας των Futures με 145-142. Κορυφαίος των νικητών -και MVP- με 33 πόντους ο Robert Covington που ήταν καθοριστικός και στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ 27 πρόσθεσε ο NBAer Devin Ebanks. Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν με 30 πόντους ο "καυτός" Pierre Jackson, ενώ 22 είχε ο Arinze Onuaku και 20 ο Justin Hamilton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου