Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΕΧ


Δείτε το βίντεο που σαρώνει με τα ρεκόρ του σεξ. Απίστευτα και όμως αληθινά (Vid)                                                                                          Παγκόσμια ρεκόρ υπάρχουν για οτιδήποτε, συνεπώς το σεξ δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί! Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν κερδίσουν μία θέση στο βιβλίο Γκίνες
Ας δούμε μερικά από τα ρεκόρ τα οποία μνημονεύει το βίντεο που ανέβηκε στο Buzzfeed:
- Το μεγαλύτερο πέος: Ο Jonah Falcon το πήγε για μέτρημα κι έτσι κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου πέους...έχει μήκος 34 εκατοστά και περίμετρο 16.
- Ο δυνατότερος… κόλπος:Ανοίκει στην 42χρονη Tatiata Kozhevnikova που σηκώνει βάρη με τον κόλπο της και μάλιστα κατέχει θέση και στο βιβλίο Guinness για τον άθλο της. Κατάφερε να σηκώσει μια μπάλα 14 κιλών χρησιμοποιώντας μόνο τους μυς του κόλπου της.
- Ρεκόρ αυνανισμού: Το 2009 στο World Masturbate-a-thon του Σαν Φρανσίσκο, ο Masanobu Sato κέρδισε τον τίτλο, αφού αυνανιζόταν για 9 ώρες και 58 λεπτά.
- Ρεκόρ Gang Bang: Το 2004 η Αμερικανή πορνοστάρ Lisa Spar-xxx συμμετείχε σ’ ένα πολύ περίεργο διαγωνισμό που διεξήχθη στην έκθεση Eroticon 2004 στην Πολωνία. Και το θέμα του διαγωνισμού ήταν ποια θα πάει με τους περισσότερους άντρες μέσα σε μία μέρα. Η Sparx έκανε σεξ με 919 άντρες
-Το μεγαλύτερο φυσικό στήθος. Η κάτοχος του ρεκόρ φορά 102 ΖΖΖ!
-Το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί: 58 ώρες, 5 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.
-Ταχύτητα εκσπερμάτισης: Μετρήθηκε στα 68,71 χιλιόμετρα την ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου