Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ

Άνεργη μητέρα στην Αρτάκη αποδείχτηκε υπόδειγμα τιμιότητας.                                                                           Αφηρημένος πελάτης της Εμπορικής Τράπεζας στην Αρτάκη ξέχασε την κάρτα του στο Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης Μετρητών και καθώς είχε πληκτρολογήσει τον μυστικό κωδικό του αριθμό θα μπορούσε ο επόμενος πελάτης να κάνει ανάληψη όσων χρημάτων είχε μέσα ο λογαριασμός του.


Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, αλλά ο αφηρημένος πελάτης της Τράπεζας στάθηκε πολύ τυχερός, αφού ο επόμενος χειριστής του Μηχανήματος αποδείχτηκε υπόδειγμα τιμιότητας.
Επρόκειτο για την Γεωργία Δούνη-Τσιλινίκου, άνεργη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η οποία πηγαίνοντας να κάνει τη δική της συναλλαγή διαπίστωσε ότι ο προηγούμενος πελάτης είχε ξεχάσει ενεργοποιημένη την κάρτα του μέσα στο Μηχάνημα, το οποίο είχε την ένδειξη "Θέλετε να κάνετε άλλη ενέργεια;".
Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου η Γεωργία Δούνη-Τσιλινίκου πάτησε "Όχι", έβγαλε την κάρτα από το μηχάνημα και την παρέδωσε στην διευθύντρια της Τράπεζας, αφού ο κάτοχος της είχε αποχωρήσει βιαστικά από το ΑΤΜ.
Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε ο λογαριασμός είχε υπόλοιπο 550 ευρώ, τα οποία θα μπορούσε να τα είχε πάρει η γυναίκα και να μην πάρει χαμπάρι κανένας. Ευτυχώς για τον ... ξεχασιάρη κάτοχο της κάρτας η άνεργη μητέρα, παρόλο που δεν της περισσεύουν τα χρήματα δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κάνει ανάληψη με την ξεχασμένη κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου