Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ PINK FLOYD META ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Οι φανατικοί οπαδοί των Pink Floyd αλλά και οι μουσικόφιλοι παγκοσμίως, έχουν έναν πολύ σημαντικό να χαίρονται αφού το ιστορικό συγκρότημα είναι έτοιμο νακυκλοφορήσει νέο άλμπουμ έπειτα από δυο δεκαετίες.


Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Enldess River» έρχεται 20 χρόνια μετά τον τελευταίο τους δίσκο «Division Bell», θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2014 και είναι ένα ορχηστρικό κυρίως άλμπουμ, παραγωγής των David Gilmour, Phil Manzanera και Andy Jackson. 


Το μοναδικό κομμάτι που περιέχει στίχους είναι το «Louder than Words» τους οποίους έχει γράψει η σύζυγος του David Gilmour, Polly Samson.

Τα τραγούδια του νέου δίσκου των Pink Floyd δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του «The Division Bell» λίγο πριν τη διάλυσή τους το 1993 και είκοσι χρόνια μετά, το 2013, οι David Gilmour και Nick Mason αποφάσισαν πως πρέπει να τα επανεξετάσουν και να τα συμπεριλάβουν στο ρεπερτόριο του συγκροτήματος. Μάλιστα, όλον τον προηγούμενο χρόνο η μπάντα τον ξόδεψε κάνοντας ένα ξεσκαρτάρισμα αυτού του υλικού και αναβαθμίζοντας τον ήχο, χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας.

Το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία (http://www.pinkfloyd.com/theendlessriver) σε διπλό βινύλιο, cd/dvd, και πολυτελές σετ.

Το «Enldess River» είναι ένας φόρος τιμής στον κιμπορντίστα του συγκροτήματος, Rick Wright ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2008.                                                                                                                                                               
Το track list του άλμπουμ έχει ως εξής: 
Side 1

1. "Things Left Unsaid"
2. "It’s What We Do"
3. "Ebb and Flow"

Side 2

1. "Sum"
2. "Skins"
3. "Unsung"
4. "Anisina"

Side 3

1. "The Lost Art of Conversation"
2. "On Noodle Street
3. "Night Light"
4. "Allons-y (1)"
5. "Autumn’68"
6. "Allons-y (2)"
7. "Talkin’ Hawkin'"

Side 4

1. "Calling"
2. "Eyes To Pearls"
3. "Surfacing"
4. "Louder Than Words"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου