Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ANTI-GAY ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

                                                                                                                                                                                                                 Η διαφήμιση με τίτλο «Airport Love» για τις Νορβηγικές αερογραμμές, δημιουργήθηκε με αφορμή το αθλητικό πνεύμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και είναι μία γροθιά στο στομάχι όσων υποστηρίζουν τον νόμο κατά των ομοφυλοφίλων, που επέβαλλε η Ρωσία.

Το μήνυμα της, ομολογουμένως θεαματικότατης, διαφήμισης είναι ότι ο αθλητισμός είναι για όλους, χωρίς να έχει σημασία ή «ομάδα» για την οποία «παίζεις». Η πρεμιέρα της διαφήμισης έγινε ταυτόχρονα με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι.

Από τους πολλούς ταλαντούχους αθλητές που συμμετέχουν στη διαφήμιση είναι και τρεις Νορβηγοί: Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Αντερς Σόλουμ (freestyle ποδόσφαιρο), ο Εντουαρντ Μπίτς (σλαλομ σκι) και ο Σουν Βέντζελ (φρίσμπι) που εντυπωσιάζουν με τις θεαματικές φιγούρες τους.

Η μουσική της ταινίας είναι γραμμένη από τον Tommy Tysper, Σουηδό τραγουδοποιό και παραγωγό, που κατοικεί στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και γράφει τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες, με αρκετές Top-10 επιτυχίες στα charts των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου