Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΡΟΛΟΙ ΜΕ GPS

Η GARMIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ FENIX

Νέο ρολόι με GPS

Το πρώτο ρολόι με GPS παρουσίασε η Garmin για όσους ασχολούνται σοβαρά με τις υπαίθριες δραστηριότητες. Συνδυάζει υψηλού επιπέδου δυνατότητες πλοήγησης με την αναγνωρισμένη ποιότητα της Garmin και ασυναγώνιστες λειτουργίες ABC (αλτίμετρο, βαρόμετρο, πυξίδα).

Τα ενσωματωμένα αισθητήρια παρέχουν πληροφορίες κατεύθυνσης, υψομέτρου και κλιματικών μεταβολών. Το fenix χρησιμοποιεί την εξελιγμένη τεχνολογία GPS της Garmin παρέχοντας στον χρήστη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να βρει τον δρόμο του για την κορυφή αλλά και να επιστρέψει με ασφάλεια. Εντυπωσιακή εμφάνιση, στιβαρός σχεδιασμός, οθόνη που δεν χαράζει για να αντέχει στις πιο δύσκολες συνθήκες αλλά και για να φοριέται ως καθημερινό ρολόι.
O χρήστης μπορεί να έχει τα χέρια του ελεύθερα και ταυτόχρονα να έχει πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες υψομέτρου, θέσης, πρόβλεψης καιρού.
O χρήστης μπορεί να έχει τα χέρια του ελεύθερα και ταυτόχρονα να έχει πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες υψομέτρου, θέσης, πρόβλεψης καιρού.
Οδηγοί βουνού
Για τον σχεδιασμό του συνεργάστηκαν επαγγελματίες οδηγοί βουνού, παρέχοντας συμβουλές για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του χρήστη στο απαιτητικό περιβάλλον της υπαίθρου.
Το fenix συγκεντρώνει την αξιόπιστη τεχνολογία της Garmin σε ένα ρολόι GPS. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο χρήστης μπορεί να έχει τα χέρια του ελεύθερα και ταυτόχρονα να έχει πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες υψομέτρου, θέσης, πρόβλεψης καιρού. Για πρώτη φορά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για να φτάσει ο χρήστης στον προορισμό του και να επιστρέψει σπίτι του με ασφάλεια βρίσκονται στον καρπό του.
Προγραμματίστε, πλοηγηθείτε, καταγράψτε: το fenix διαθέτει πληθώρα εργαλείων πλοήγησης που παρέχουν στον χρήστη τη δυνατότητα να προγραμματίσει ένα ταξίδι, να δημιουργήσει πορείες και να αποθηκεύσει σημεία. Οι κυνηγοί μπορούν να πλοηγηθούν σε ένα σημείο ακολουθώντας μία διαδρομή ή μία πορεία με βάση τις συντεταγμένες του σημείου ή ακολουθώντας μία ορισμένη κατεύθυνση. Το βέλος της πλοήγησης παρέχει ξεκάθαρες οδηγίες κατεύθυνσης και η πρωτοποριακή λειτουργία TracBack® υποδεικνύει έναν ασφαλή τρόπο για να επιστρέψετε στην αρχική σας θέση ακολουθώντας τη διαδρομή που εμφανίζεται στην οθόνη. Οσο και αν απομακρυνθείτε από το αυτοκίνητο, μπορείτε να αισθάνεστε ασφάλεια ότι με το fenix θα επιστρέψετε πίσω ασφαλείς.
Το fenix είναι εξοπλισμένο με αισθητήρια αλτίμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα για να παρέχει στον χρήστη δεδομένα πραγματικού χρόνου.
Το fenix είναι εξοπλισμένο με αισθητήρια αλτίμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα για να παρέχει στον χρήστη δεδομένα πραγματικού χρόνου.
Το fenix είναι εξοπλισμένο με τις τεχνολογίες ANT+ και Bluetooth® για να μεταφέρει ασύρματα διαδρομές, σημεία, πορείες και geocaches σε άλλες συμβατές συσκευές Garmin όπως το Astro A320.
Νέο ρολόι με GPS
Το fenix είναι εξοπλισμένο με αισθητήρια αλτίμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα για να παρέχει στον χρήστη δεδομένα πραγματικού χρόνου. Το ενσωματωμένο αλτίμετρο εμφανίζει δεδομένα υψομέτρου για να παρακολουθείτε την άνοδο και την κάθοδο. Το βαρόμετρο χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη των καιρικών μεταβολών, προβάλλοντας τις τάσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης.
Νέο ρολόι με GPS
Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων εμφανίζει πραγματική διόπτευση, είτε ο χρήστης είναι σταθερός σε μία θέση είτε μετακινείται. Είναι πανάλαφρο, δεν επιβαρύνει το αριστερό χέρι στη σκόπευση και η τιμή του είναι 359 ευρώ.
Σχεδιασμένο για να αντέχει στις πιο αντίξοες συνθήκες: το fenix έχει οθόνη από μεταλλικό γυαλί για να αποφεύγονται οι γρατσουνιές. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD με οπισθοφωτισμό LED και δύο ανθεκτικά λουράκια από πολυουρεθάνη, σε μαύρο και πορτοκαλί.
Το fenix είναι αδιάβροχο μέχρι 50 μ. βάθος.
Σε λειτουργία GPS η αυτονομία του φτάνει τις 16 ώρες και για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία με τη νέα λειτουργία UltraTrac? μπορεί να φτάσει τις 50 ώρες (ανάλογα με τις ρυθμίσεις).
Σε λειτουργία ρολογιού, η μπαταρία διαρκεί 6 εβδομάδες. με βασικές λειτουργίες όπως ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις με ήχο και δόνηση, χρονόμετρο και παγκόσμιο ρολόι...
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 9840144.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου