Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΙΤΑΡΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

Μία μητέρα 2 παιδιών με το «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας στο αίμα της αντελήφθη ότι η τραγική είδηση που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούσε τον ίδιο της τον άντρα

Twitter: εν αγνοία της τουίταρε τον θάνατο του άντρα της
Η Κέιραν Τζόνσον από την πολιτεία της Ουάσιγκτον είναι διάσημη στην περιοχή της και όχι μόνο, επειδή έχει μόνιμα ανοιχτό το σκάνερ των ασυρμάτων της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Μόλις ακούσει κάτι «αξιομνημόνευτο» το ανεβάζει αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο twitter. Ετσι, έχει μεταβληθεί σε... ρεπόρτερ που πολλοί κάτοικοι χρησιμοποιούν για να μαθαίνουν τα τελευταία νέα.
Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο θέμα γι' αυτήν είχε δημοσιεύσει και το Associated Press. «Εχω αυτό το κόλλημα να ακούω όσα δεν μπορούν να ακούσουν όλοι... ενίοτε είναι κάπως άσχημο, όταν εμπλέκονται σε άσχημες ειδήσεις παιδιά ... προσπαθώ να το αντιμετωπίζω θετικά», είχε πει τότε. Και η Μοίρα αποφάσισε να της παίξει ένα άσχημο παιχνίδι χτες το απόγευμα.
Η Τζόνσον άκουσε ότι υπάρχει σοβαρό αυτοκινητιστικό στην εθνική οδό και άρχισε να το παρακολουθεί, ποστάροντας τις τελευταίες πληροφορίες. Σημείωσε μάλιστα ότι «σιχαίνεται» το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, λόγω των ατυχημάτων που συμβαίνουν εκεί.
Σταδιακά, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος, ο τόπος και τα χαρακτηριστικά του ενός οχήματος είναι τα ίδια με του συζύγου της. τελικά, επιβεβαιώθηκε ότι το θύμα ήταν ο 47χρονος άντρας της Κρεγκ, ο οποίος έπασχε από επιληψία και -κατά τα φαινόμενα- βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα. Είχε φύγει νωρίτερα από τη δουλειά λόγω αδιαθεσίας.
Η Τζόνσον συνέχισε να ποστάρει μέχρι και την τελική επιβεβαίωση και δέχθηκε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης, στα οποία μάλιστα υποσχέθηκε να απαντήσει αργότερα μέσα στην ημέρα, επιβεβαιώνοντας ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες παρέμεινε πιστή στην εμμονή της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου