Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟΤ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ

«Γυναίκα θαύμα» η Μις Ισραήλ

Ενα 28χρονο τοπ μόντελ από το Ισραήλ, η Γκαλ Γκαντότ, θα υποδυθεί τελικά τη «γυναίκα θαύμα», την πιο σέξι ηρωίδα στην ιστορία των κόμικς.

Η Warner είδε στο πρόσωπο αλλά και στις τέλειες για τον ρόλο αναλογίες της Γκαντότ την πληθωρική Γουόντερ Γούμαν, την ηρωίδα των DC Comics
Η Warner είδε στο πρόσωπο αλλά και στις τέλειες για τον ρόλο αναλογίες της Γκαντότ την πληθωρική Γουόντερ Γούμαν, την ηρωίδα των DC Comics
Η Warner είδε στο πρόσωπο αλλά και στις τέλειες για τον ρόλο αναλογίες της Γκαντότ την πληθωρική Γουόντερ Γούμαν, την ηρωίδα των DC Comics που θα μπει ανάμεσα στον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν που συναντιούνται για πρώτη φορά στη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ.
«Wonder Woman! Τόσο συναρπαστικό! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευτυχισμένη είμαι!», έγραψε η G.G., όπως είναι τα αρχικά της, στον λογαριασμό της στο Twitter. Η Μις Ισραήλ για το 2004 έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών «Οι μαχητές των δρόμων», ενώ στη χώρα της πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σαπουνόπερα «Asfu».
Η δυναμική Γκαλ Γκαντότ εξέτισε την υποχρεωτική θητεία της στον ισραηλινό στρατό για δύο χρόνια, οδηγεί μια μαύρη μηχανή Ducati και λατρεύει την ταχύτητα όπως ο άτυχος συμπρωταγωνιστής της στο «Μαχητές των δρόμων», Πολ Γουόκερ, που σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας Warner, η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου του 2015 και έως τώρα κανένα κύμα διαμαρτυρίας -σαν αυτό που «σκέπασε» τον νέο Μπάτμαν, Μπεν Αφλεκ, πριν από λίγους μήνες- δεν έχει ξεσπάσει για τη σέξι Γουόντερ Γούμαν, ίσως επειδή το στενό κορμάκι με την αστερόεσσα ως μοτίβο που φορά η «γυναίκα θαύμα» ταιριάζει γάντι με τις σωματικές αναλογίες της Γκαντότ.
Ωστόσο, κάποιοι έχουν αρχίσει να συγκρίνουν την G.G. με την παλιά Αμερικανίδα ηθοποιό Λίντα Κάρτερ, που υποδύθηκε τη Γουόντερ Γούμαν στην τηλεοπτική σειρά του 1975.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου