Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Οι Goin' Through αντικαταστάτες της Βανδή στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη - λόγω των δηλώσεων του τελευταίου υπέρ της Χρυσής Αυγής - βρέθηκαν οι καλλιτέχνες που καλούνται να καλύψουν το κενό που άφησε η τραγουδίστρια στο σχήμα του νυχτερινού κέντρο «Έναστρον» 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο, τον Νότη Σφακιανάκη θα πλαισιώσουν το συγκρότημα Goin' Through με τον Νίκο Βουρλιώτη, αλλά και μια ομάδα νέων καλλιτεχνών. 

Το πολιτικά ενδιαφέρον είναι ότι οι Goin' Through θεωρούνται ένα «αριστερό» συγκρότημα με σταθερή παρουσία στα φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου θα γίνει κανονικά στις 7 Δεκεμβρίου, ακριβώς όπως ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί και πριν την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή. 

Η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου ανέφερε: 

«Οι πόρτες του Έναστρον ανοίγουν το Σάββατο 7-12-2013 και ο Νότης Σφακιανάκης μας υποδέχεται για να τραγουδήσουμε μαζί του τις τεράστιες επιτυχίες του! Το σχήμα συμπληρωνουν δυναμικά οι Goin' Through και μία ομάδα νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές διασκέδασης στην οδό Πειραιώς 178!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου