Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

GAME OF THRONES

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα από το ιρλανδικό Film & Television δίκτυο , ο Neil Marshall , σκηνοθέτης του ένατου επεισόδιου , έδωσε μια σε βάθος ματιά στην παραγωγή με μερικές συμβουλές για το τι μπορούμε να περιμένουμε.  



Συγκεκριμένα είπε ότι το προτελευταίο επεισόδιο θα είναι σε μια μεγαλύτερη κλίμακα ακόμα και από εκείνο του « Blackwater » που σκηνοθέτησε στην δεύτερη σεζόν.

Για το ντεμπούτο του στην σειρά , ο Marshall τα πήγε περίφημα. Στην δεύτερη σεζόν είχε μόνο μία εβδομάδα προετοιμασίας για το ένατο επεισόδιο και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Αυτή τη φορά , είχε τέσσερις εβδομάδες για να προετοιμαστεί κατάλληλα , σε συνεργασία με τον διευθυντή φωτογραφίας David Franco του Boardwalk Empire.  

Για το ένατο επεισόδιο αναφέρει ότι θα είναι ένα τεράστιο επεισόδιο , γεμάτο με  ακροβατικά και οπτικά εφέ.
 
    
Το επεισόδιο θα επικεντρώνεται σε μία μεγάλη μάχη που θα συμβαίνει ταυτόχρονα σε διαφορετικά μέρη. Το καστ που θα συμμετέχει στην μάχη θα είναι αρκετά μεγάλο όπως επίσης και το σκηνικό θα είναι το μεγαλύτερο που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής για τις ανάγκες της παραγωγής. 


Θα έχει αρκετούς θανάτους με μερικούς αποκεφαλισμούς , σύμφωνα με τον 
Marshall , που είπε και άλλα όμως δεν τα αναφέρουμε γιατί μπορεί να θεωρηθούν spoiler. 


Για το τέλος της συνέντευξης ο σκηνοθέτης περιγράφει το στυλ του στον κινηματογράφο , και για το έργο του σχετικά με τη νέα τηλεοπτική σειρά του Michael Bay , Black Sails

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου