Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΟΙ 3 ΠΙΟ SEXY ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


«Kάνε μου λιγάκι μμμμ...». Tρεις διαφορετικές πόλεις σε ολόκληρο τον πλανήτη θα σας πλανέψουν, αφού χαρακτηρίζονται από έντονο ερωτικό στοιχείο. Αφεθείτε στο ρυθμό ενός τάνγκο και ζήστε μία παθιασμένη ταξιδιωτική εμπειρία άνευ όρων και ορίων.

Μπουένος Άιρες, Αργεντινή
Η πόλη των «καλών αέρηδων» (αυτό σημαίνει το ονόμα της) πέρα από την απόλυτα κοσμοπολίτικη αισθητική της, θεωρείται μία από τις πιο ευρωπαϊκές πόλεις της Λατινικής Αμερικής, ενώ παράλληλα διαθέτει έναν απόλυτα σέξι, ερωτικό χαρακτήρα από όλες τις απόψεις. Η πρωτεύουσα της Αργεντινής, εκεί όπου η Έυα Ντουάρτε «ξελόγιασε» τον συνταγματάρχη Περόν και έγινε η πασίγνωστη σε όλους μας Εβίτα, είναι το μέρος για όσους πραγματικά αγαπούν τον ερωτισμό, το φλερτ και το πάθος.
Σήκω και χόρεψε!
Οι κάτοικοι είναι γνωστοί για το καλό τους γούστο στο ντύσιμο, την αυτοπεποίθηση, σίγουρα για τη... ματαιοδοξία, την κίνηση των γοφών και φυσικά τον πιο παθιασμένο χορό όλων των εποχών, το τάνγκο. Κάτι που συναντάς σε κάθε γωνιά του Μπουένος Άιρες και πραγματικά αξίζει τον κόπο να δεις, είναι οι χορευτές που δίνουν μικρές παραστάσεις τάνγκο. Το χειροκρότημα και ο ελάχιστος οβολός σας βεβαίως βεβαίως, είναι τα μόνα που σας ζητούν.
Γυναίκες…να τις πιεις στο ποτήρι
Μια πόλη γεμάτη ιστορία, όμορφη αρχιτεκτονική, χάρη και τσαγανό, καλό φαγητό και σχετικά καλές τιμές και ανθρώπους που απολαμβάνουν τον ήλιο και την καλή ζωή. Οι κάτοικοι είναι τόσο ευδιάθετοι και φιλικοί που δεν αποκλείεται να διασκεδάσετε μαζί τους μέχρι πρωίας σε κάποια από τα δεκάδες μπαρ της πόλης, με τη θερμοκρασία και τη διάθεση σας να χτυπάνε κόκκινο. Διαθέτει ίσως τους πιο ομόρφους ανθρώπους του πλανήτη, με τις γυναίκες να θεωρούνται από τις πιο κλασάτες και σέξι.
Σεβίλλη, Ισπανία
Με τον μεσογειακό της αέρα και το λατινικό ταμπεραμέντο δεν είναι τυχαία μία από τις αγαπημένες χώρες πολλών Ελλήνων. Πολλά από τα μεγάλα αστικά της κέντρα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη λίστα με τις πιο σέξι πόλεις του κόσμου, όμως παραδοσιακά μία από τις πιο ξακουστές για το πάθος της μεγαλουπόλεις είναι η Σεβίλλη.
Διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες
Με παράδοση που μετρά πολλούς αιώνες η Σεβίλλη με τις ταυρομαχίες, την υπέροχη αισθητική και φυσικά το φλαμένγκο –και εδώ ο χορός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο- αποτελεί ένας από τους αγαπημένους προορισμούς όσων αγαπούν τον ήλιο, τη διασκέδαση, το φλερτ και φυσικά το σεξ. Η αρχιτεκτονική και όλο το κλίμα της πόλης είναι αρκετά εξωτικό, ώστε να δημιουργεί ένα συναίσθημα χαλαρότητας και πνευματικής ευφορίας. Αυτό σε συνδυασμό με τις πάντοτε υψηλές θερμοκρασίες δίνουν αυτό το σέξι συναίσθημα σε όποιον επισκέπτεται τη Σεβίλλη.
Πάθος για τη ζωή
Αν υπολογίσετε την αρκετά παθιασμένη και αντισυμβατική ματιά που οι Σεβιλλιανοί βλέπουν τη ζωή, τότε σίγουρα εδώ θα περάσετε καλά. Αρκεί βέβαια να αφήσετε τις όποιες αναστολές σας πίσω στην πατρίδα. Εννοείται πως εδώ η νυχτερινή ζωή σχεδόν ξεπερνάει και την ελληνική, αφού η διασκέδαση ξεκινάει τα μεσάνυχτα και διαρκεί πολύ μετά το ξημέρωμα. Με τόσο χορό, ποτό και ανεμελειά θα αφήσετε το μισό κομμάτι του εαυτού σας στη Σεβίλλη, όπου σύντομα θα την ξαναεπισκεφτείτε για να το ξαναβρείτε!
Άμστερνταμ, Ολλανδία
Ακόμη και αν θεωρείτε πως  είναι απλά μία πολυδιαφημισμένη ευρωπαϊκή πόλη για την ελευθεριότητα και τους πιο χαλαρούς της νόμους, δεν παύει να είναι ένα κοσμοπολίτικο μέρος που αυτό το μίγμα ανθρώπων από όλες τις πλευρές του πλανήτη της δίνει πάντα –και για πάντα- έναν αρκετά σέξι αέρα. Ξεχάστε τα γνωστά καφέ με τα hash cakes και τις περιοχές με τα κόκκινα φώτα, παρεμπιπτόντως είναι από τις λίγες πόλεις όπου οι αστυνομικοί θα χαρούν να σας δώσουν κατευθύνσεις για τη συγκεκριμένη περιοχή.
Σαν παραμύθι
Η πόλη προσφέρεται για περιπάτους και βόλτες με το τραμ για να τη γυρίσει κανείς εύκολα, ενώ ενισχύει την ανάγκη για άσκηση και φυσική ζωή με τα ποδήλατα-σήμα κατατεθέν και φυσικά το ατελείωτο πράσινο. Αυτό που θα τραβήξει αμέσως την προσοχή σας είναι η αρχιτεκτονική της πόλης με τα στενόμακρα και πολύχρωμα σπίτια. Επειδή στο Άμστερνταμ από παλιά υπήρχε πρόβλημα ζωτικού χώρου, τα σπίτια χτίζονταν έτσι ώστε να εξυπηρετούν περισσότερους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου