Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

H MARLBORO AΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ

Η Phillip Morris , ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιγάρων στον κόσμο , ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ενταχθεί στην μόδα νομιμοποίησης της μαριχουάνας και να αρχίσει την παραγωγή μαριχουάνας τσιγάρα
Στην αγορά με το εμπορικό σήμα ” Marlboro Μ ” , τα τσιγάρα θα διατίθενται προς πώληση μέσω ειδικών μαριχουάνας με Άδεια καταστημάτων στην πολιτεία του Κολοράντο , και στη πολιτεία της Ουάσινγκτον , όταν γίνει εμπορικά νόμιμο εκεί αργότερα αυτό το έτος .(2015).

Ο κ.Serafin Norcik , της Phillip Morris , Sr Αντιπρόεδρος για το Μάρκετινγκ , δήλωσε σε συνέντευξή του <<ότι η εταιρεία έχει ψηλά την ιδέα της κάνναβης μάρκετινγκ , και έχει την επιτήρηση της αγοράς για κάποιο χρονικό διάστημα >>
Η Phillip Morris συμμετείχε ενεργά σε πρόσφατες πρωτοβουλίες της νομιμοποίησης μαριχουάνας – ώστε να περάσει ο νομός στο Κολοράντο και Ουάσιγκτον .και- ότι έκανε τελικά την απόφαση να λάβει ένα άλμα πίστης .
Ο κ.Norcik πρόσθεσε ότι έχουν αρχίσει επαφή με πρώην άρχοντες των ναρκωτικών(καρτέλ) στο Μεξικό και την Παραγουάη !!
Σήμερα οι
μεγαλύτερες σε μαριχουάνα χώρες παραγωγής στον κόσμο ,σε συνεργασία με την Phillip Morris εξετάζουν όλες της δυνατότητες δημιουργίας ενός ελεγχόμενου δακτυλίου διανομής σε όλη τη Βόρεια και ηπείρους της Νότιας Αμερικής, για τον ανορθολογισμό (κλειστή αγορά διανομών) των γραμμών τροφοδοσίας.!!!!!!
Δεδομένου ότι μόνο τα προϊόντα καπνού απαγορεύονται επί του παρόντος σε διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες στις Ηνωμένες Πολιτείες ,η Phillip Morris , επίσης, έχει βγάλει ένα τεράστιο πόσο 15.000 εκατομμύρια δολάρια προϋπολογισμό διαφήμισης μόνο για να προωθήσει το νέο ” Marlboro Μ ” και τώρα διαπραγματεύονται με μεγάλα δίκτυα και τους εκδότες Μ.Μ.Ε, για όταν αρχίσει την εμπορία το προϊόν στους καταναλωτές στις αρχές του 2015 .
Ο κ.Norcik αποκάλυψε επίσης ότι μια μεγάλη αρχική διαφημιστική ώθηση σχεδιάζεται γύρω από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους , και έχουν αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ομιλίας διαφήμιση για το Superbowl ΧίΙΧ
Ωστόσο , δεδομένου ότι η μαριχουάνα θα είναι νόμιμη μόνο στο Κολοράντο και στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του 2015 Superbowl , όλες οι διαφημίσεις σε όλα τα άλλα κράτη μέλη θα κοπεί το Marlboro και θα δείξει μόνο ένα στατικό ” Μ ” λογότυπο με τον καπνό να φυσάει στο παρασκήνιο , κατά τη διάρκεια της διαφημίσεων .
ΟΙ Μετοχές ΤΗΣ Phillip Morris μετα την είδηση αυτή στα Μ.Μ.Ε. έκανε χτύπημα όλων των εποχών και εκτοξεύτηκε στο 998,00 δολάρια από 83,03 δολάρια μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση κοινό
Το παρόν άρθρο που λέει Philip Morris εισήγαγε τσιγάρα ” Marlboro Μ ” που γεμίζουν με μαριχουάνα είναι ένα από τα νέα ιστοσελίδα σάτιρα , αλλά φαίνεται πολλοί πίστευαν ότι ήταν πραγματική .
Το άρθρο , που δημοσιεύθηκε στο σάτιρα νέα από το site Abril Uno , έχει 1,3 εκατομμύρια ” likes ” στο Facebook .
« Phillip Morris , ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιγάρων στον κόσμο , ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ενταχθεί στην μόδα νομιμοποίησης της μαριχουάνας και να αρχίσει την παραγωγή μαριχουάνας τσιγάρα . Στην αγορά με το εμπορικό σήμα « Marlboro Μ » , τα τσιγάρα θα διατίθενται προς πώληση μέσω μαριχουάνα άδεια καταστήματα στην πολιτεία του Κολοράντο , και η πολιτεία της Ουάσινγκτον , όταν γίνεται εμπορική νόμιμο εκεί αργότερα αυτό το έτος , ” αναφέρει το άρθρο.
Προσέθεσε ότι η εταιρεία ” έχουν αρχίσει επαφή με πρώην άρχοντες των ναρκωτικών στο Μεξικό και την Παραγουάη . “
Αλλά στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας , αυτό δείχνει ότι είναι η σάτιρα .
Abril Uno (Απρίλιος One, ή Πρωταπριλιά στα αγγλικά ) είναι μια σάτιρα , παρωδία και κοροϊδία δημοσίευση ιστοσελίδων .
Όλα που περιέχονται στο παρόν άρθρο είναι μυθοπλασία ( “ψεύτικο” ) , αναληθή , και μόνο για διασκέδαση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου