Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

BREAKING BAD

Έμπορος ναρκωτικών είδε το τέλος του Breaking Bad παρέα με τον "Χάιζενμπεργκ"

Απίστευτη εξέλιξη. Ο άνθρωπος, που είχε κληρωθεί να δει το τέλος του Breaking Bad μαζί με τους συντελεστές, κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών! Τι είχε δηλώσει μετά τη νίκη του (Pics).                              Ένας Αμερικανός, που είχε την τύχη να δει το τέλος της δημοφιλούς σειράς "Breaking Bad", μαζί με τους πρωταγωνιστές του, συνελήφθη την Τετάρτη σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας της Φλόριντα.

Πρόκειται για τον 28χρονο Ryan Caroll, ο οποίος, μέσω διαγωνισμού παρακολούθησε το φινάλε με τον "Χάιζενμπεργκ" και όπως φαίνεται το ενδιαφέρον του για τη σειρά, είχε και άλλες παραμέτρους.
Στο σπίτι του Caroll βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, ωστόσο δεν διευκρινίστηκε για τι ναρκωτικά πρόκειται.
Περισσότεροι από 12 πάνοπλοι αστυνομικοί, έκαναν έφοδο στο σπίτι του και βγήκαν με κούτες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
"Στις 6 το απόγευμα, ήταν στο σημείο πολλά περιπολικά και έβγαζαν κιβώτια", είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Fox 4.
Σύμφωνα με τους γείτονές του, ο 28χρονος ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι στο San Carlos Park, 6 μήνες και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Ο Κάρολ κατηγορείται μεταξύ άλλων και για κατοχή συνθετικών ναρωκτικών, ενώ είχε παραβιάσει και την αναστολή του.
Ο 28χρονος είχε γίνει διάσημος στην περιοχή, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο κέρδισε σε διαγωνισμό τη δυνατότητα να δει το τελευταίο επεισόδιο μιας από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, μαζί με τους ηθοποιούς.

Είχε δώσει μάλιστα και συνέντευξη στο NBC 2 εξηγώντας γιατί του αρέσει η σειρά (ξεσήκωνε ιδέες;).
"Είναι πολύ καλή σειρά. Παθαίνεις εξάρτηση μαζί της, διότι οι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με τον βασικό χαρακτήρα" είχε πει (μιλώντας προφανώς για τον εαυτό του).

Στη σειρά ο κεντρικός ήρωας, από φιλήσυχος καθηγητής Χημείας, στρέφεται στο εμπόριο ναρκωτικών και σταδιακά μετατρέπεται σε τέρας.                                                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου