Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΩΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Με την έναρξη του 2ου γύρου της Super League θα κάνει την εμφάνισή της στα ελληνικά γήπεδα η «Brazuca», η επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η adidas brazuca, η επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 της FIFA, θα είναι η επίσημη μπάλα για το 2ο γύρο του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013-14. H ειδική έκδοση της brazuca για τη Super League φέρει το λογότυπό της και θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους τη 18η αγωνιστική στις 04/01/14.

Όλες οι ομάδες άρχισαν να παραλαμβάνουν από την adidas τη νέα μπάλα, αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή της, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να εξοικειωθούν με αυτήν πριν την έναρξη του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος.

Ο γενικός διευθυντής της Super League Μιχάλης Αναγνώστου δήλωσε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της Super League ΟΠΑΠ και κυρίως οι Έλληνες διεθνείς θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με την adidas brazuca, την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ. Δεδομένου ότι η adidas brazuca είναι αποτέλεσμα πολλών δοκιμών σε κορυφαίο επίπεδο, είμαστε σίγουροι ότι και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League θα μείνουν και εκείνοι ικανοποιημένοι από την κορυφαία ποιότητά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου