Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΝΣΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ SMARTPHONE

Το Smartphone GamePad και η εφαρμογή Mobile Console ενισχύουν τη gaming εμπειρία στις συσκευές της σειράς Samsung Galaxy, μετατρέποντάς τες άμεσα σε φορητή, ή ακόμα και σε οικιακή, κονσόλα gaming, που μπορεί να συνδεθεί και με την τηλεόραση.

Με τους πιτσιρικότερους να μπαίνουν στο παιχνίδι των σούπερ ηρώων, της δράσης, των μαχών και των γρήγορων αυτοκινήτων κατά κύριο λόγο μέσω των φορητών συσκευών - είτε πρόκειται για smartphones, είτε για tablets - η βιομηχανία των video games έχει υποχρεωτικά στραφεί τα τελευταία χρόνια προς τα εκεί.

Οι νέες κονσόλες παιχνιδιών συνδέονται με τα κινητά και τις ταμπλέτες, καθώς το περιεχόμενο διατίθεται και on line, με αρκετούς κορυφαίους τίτλους να είναι παράλληλα διαθέσιμοι και στις πλατφόρμες των φορητών συσκευών.

Μοναδικό πρόβλημα; Οσο εξαιρετικοί εμπειρία και να προσφέρει η οθόνη αφής στην κατανάλωση άλλου περιεχομένου, ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα πουν ότι βολεύονται να παίζουν με εικονικά πλήκτρα. Ετσι, τη δική της λύση έρχεται να δώσει η Samsung, καταδεικνύοντας το πόσο σοβαρά παίρνουν πλέον οι μεγάλοι κατασκευαστές το θέμα των παιχνιδιών.

Το Smartphone GamePad και η εφαρμογή Mobile Console ενισχύουν τη gaming εμπειρία στις συσκευές της σειράς Samsung Galaxy. Και όπως λέει η εταιρεία “ως απάντηση στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά του mobile gaming παγκοσμίως, το GamePad τπροσφέρει στους καταναλωτές μια διασκεδαστική, άνετη και προηγμένη εμπειρία gaming, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή”.

Με το GamePad, το Galaxy smartphone του χρήστη μετατρέπεται άμεσα σε φορητή, ή ακόμα και σε οικιακή, κονσόλα gaming. Η συσκευή έχει premium σχεδιασμό, μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα και είναι κατασκευασμένη με ατσάλινο πλαίσιο. Το GamePad προσαρμόζεται σε φορητές συσκευές 4 έως και 6,3 ιντσών, επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Επίσης, συνδέοντας τη Galaxy συσκευή τους στην τηλεόραση, είτε μέσω καλωδίου HDMI είτε μέσω της εφαρμογής AllShare Screen Mirroring, μπορούν να απολαύσουν gaming εμπειρία επιπέδου κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών απευθείας στο σαλόνι τους.
Το GamePad συνδέεται εύκολα μέσω Bluetooth. Οι Samsung Galaxy συσκευές που τρέχουν Android 4.3, όπως τα Note 3, S4, Note II και S III, συνδέονται άμεσα με το GamePad μέσω NFC και έχουν ταχύτερη πρόσβαση σε παιχνίδια, μέσω του πλήκτρου “Play”.




Πατώντας το πλήκτρο “Play”, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Mobile Console, η οποία, σε συνδυασμό με το GamePad, επιτρέπει την άνετη περιήγηση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που υποστηρίζονται από το χειριστήριο, καθώς και την αγορά τους. 
Η εφαρμογή Mobile Console διαθέτει παιχνίδια διαφορετικών κατηγοριών: από παραδοσιακούς τίτλους racing, όπως τα Need for Speed Most Wanted της EA και Asphalt8: Airborne της Gameloft, FPS τίτλους, όπως το Modern Combat 4: Zero Hour της Gameloft, αθλητικούς τίτλους, όπως το Virtua Tennis Challenge της SEGA και τίτλους δράσης, όπως το Prince of Persia: The Shadow and the Flame της Ubisoft. Η εφαρμογή Mobile Console είναι διαθέσιμη στο Samsung Apps για downloading ή πατώντας το πλήκτρο “Play” στο GamePad. Με το λανσάρισμα, θα υπάρχουν 35 παιχνίδια διαθέσιμα, ενώ ακόμα περισσότερα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2014.

Το GamePad κυκλοφορεί ήδη σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές αγορές και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει σε ακόμα περισσότερες. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου