Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΑ


Άλλα δύο περιστατικά κλοπών και ωμής βίας καταγράφθηκαν εχθές στην περιοχή των Κεθενών και της Πλατάνας.
Σε ότι αφορά τους Καθενούς τρεις διαρρήξεις έγιναν απανωτά σε σπίτια κατοίκων της περιοχής μεταξύ αυτών και του προέδρου του τοπικού διαμερίσματος. Οι δράστες δίχως να γίνουν αντιληπτοί μπήκαν στα σπίτια και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά αλλά και χρυσαφικά. Ενώ σε ότι αφορά δύο περιπτώσεις προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, το ένα φορτηγό Ι.Χ. αγροτικό, τα οποία προσπάθησαν να κλέψουν πράγμα που δεν το κατάφεραν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο τοπικό διαμέρισμα γίνονται κλοπές, αλλά όπως μας είπαν κάτοικοι, είναι η πρώτη φορά που έγιναν ταυτόχρονα πολλαπλά "χτυπήματα". Γεγονός το οποίο καταμαρτυρεί ότι μιλάμε για συμμορία, η οποία έδρασε συντονισμένα με μεγάλη ταχύτητα, ενώ σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας πρόκειται για επικίνδυνους, πέρα από το θρασύτατους διαρρήκτες, οι οποίοι κατά τη είσοδό τους στα σπίτια τα οποία θέλουν να κλέψουν, είναι αποφασισμένοι για όλα, όπως αποδείχθηκε στο άλλο περιστατικό που είχαμε χθες στην Πλατάνα.
Συνίσταται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς, όπως αποδεικνύεται όλοι είναι εν δυνάμει στόχοι των συγκεκριμένων διαρρηκτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου