Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

ΦΕΡΝΑΝΤΑ ΛΙΜΑ

Ποια είναι η Βραζιλιάνα που έλαμψε στην κλήρωση του Μουντιάλ

Κι ενώ όλοι περίμεναν με αγωνία τι θα δείξει η κληρωτίδα για τους ομίλους του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Βραζιλία, μάλλον αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα αμα τη εμφανίσει της απαστράπτουσας βραζιλιάνας παρουσιάστριας, Φερνάντα Λίμα.

Ποια είναι η Βραζιλιάνα που έλαμψε στην κλήρωση του Μουντιάλ
Η εντυπωσιακή παρουσία της μαγνήτισε τα βλέμματα παρευρισκομένων και μη, φωτογράφων, ενώ αμέσως το Twitter πήρε κυριολεκτικά «φωτιά».
Η 36χρονη Φερνάντα Λίμα, μοντέλο, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια δεν είναι άγνωστη στους βραζιλιάνους τηλεθεατές, ωστόσο στο παγκόσμιο κοινό, συστήθηκε την Παρασκευή στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Εχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, αλλά και στην αμερικανική κωμωδία «Stuck on You». Παράλληλα, συμμετείχε στα τηλεοπτικά σόου «Pé na Jaca» και «Por Toda Minha Vida», καθώς και στο «Fantastico».
Ενώ αυτά τα προγράμματα είναι δημοφιλή στο δυτικό ημισφαίριο, το Παγκόσμιο Κύπελλο συγκέντρωσε περισσότερους από 250 εκατ. τηλεθεατές σε 193 χώρες. Αν η Λίμα δεν ήταν μία πραγματική σταρ μέχρι την Παρασκευή, σήμερα είναι αναμφισβήτητα, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.
Βέβαια, οι «νεογέννητοι» θαυμαστές της θα πρέπει να σκεφτούν δύο φορές να της στείλουν γράμματα αγάπης και θαυμασμού. Η όμορφη Φερνάντα είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ροντρίγκο Χίλμπερτ, ο οποίος ήταν ο συμπαρουσιαστής της στην κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου