Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Καιρος

Κυριακη 1/12/2013
Ο καιρός  την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου θα είναι αντάξιος της εποχής, η οποία ξεκινάει με συννεφιά και βροχές που δεν αποκλείεται τοπικά να έχουν διαρκή και μέτριο προς έντονο χαρακτήρα.
Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς και οι άνεμοι αρκετά ενισχυμένοι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 7-8 μποφόρ.
Συννεφιά και στη Θεσσαλονίκη με βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία από 9 έως 17ο και οι άνεμοι αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 5-6 μποφόρ και μετά το απόγευμα βορειοδυτικοί (Βαρδάρης) έως 5-6 μποφόρ. Γενικώς, συννεφιασμένο και βροχερό καιρό αναμένουμε σε ολόκληρη τη χώρα.
Πιο αναλυτικά: Στα νησιά του Ιονίου, στην Ηπειρο και στις δυτικές περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιόνια αναμένονται σε περιοχές με υψόμετρο γενικώς πάνω από 1.500-1.700 μέτρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς και οι άνεμοι αρκετά ενισχυμένοι από νότιες διευθύνσεις έως 9-10 μποφόρ.
Στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στα νησιά του Αιγαίου, στην Κρήτη και στη Θράκη αναμένεται συννεφιασμένος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-20ο. Οι άνεμοι αρκετά ενισχυμένοι θα πνέουν γενικώς από νότιες διευθύνσεις και θα φθάνουν τα 7-8 και τοπικά στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου