Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ

ΗΠΑ: Πήγε στο νοσοκομείο με ένα αλυσοπρίονο καρφωμένο στο λαιμό του

Άγιο είχε ένας υλοτόμος από την Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να καρφωθεί το αλυσοπρίονο στο λαιμό και τον ώμο του.                                                       Ο Τζέιμς Βαλεντάιν, 21 χρονών, μαζί με τους συνεργάτες του κλάδευαν δέντρα το απόγευμα της Δευτέρας, όταν το αλυσοπρίονο του ξαφνικά έστριψε και καρφώθηκε στο λαιμό του.

Οι συνάδερφοί του τον κατέβασαν από το δέντρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο του Πίτσμπουργκ.Οι γιατροί αφαίρεσαν αρχικά το μοτέρ του πριονιού, αλλά άφησαν τις λεπίδες στο λαιμό του και τον ώμο για να αποφευχθεί πρόσθετη απώλεια αίματος, δήλωσε η χειρούργος Κριστίν Τόεβς.

«Ήταν πολύ αναστατωμένος αλλά δεν κινδύνευε η ζωή του» δήλωσε η γιατρός. «Δεν έχασε τον έλεγχο, δεν έκλαιγε και προσπαθούσε να μείνει όσο πιο ψύχραιμος μπορούσε». Μάλιστα όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν σε θέση ακόμη και να μιλήσει.

«Δεν μας είπε πολλά, παρά μόνο το όνομά του» πρόσθεσε η Τόεβς. «Φυσικά δεν τον ρωτήσαμε: 'Πως νιώθεις που έχεις ένα αλυσοπρίονο καρφωμένο στο λαιμό σου;'».

Ευτυχώς για τον κύριο Βαλεντάιν, η λεπίδα δεν έφτασε μέχρι την καρωτίδα του και το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς προκλήθηκε στους μύς του ώμου.

Αναμένεται να βγει σήμερα από το νοσοκομείο, ωστόσο θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για την πλήρη επούλωση των τραυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου