Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

  Η ήττα της Φενερμπαχτσέ από την Αρμάνι Μιλάνο στην Τουρκία άνοιξε διάπλατα το δρόμο για την πρόκριση των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Δύο στροφές απομένουν για το φινάλε του Top 16 και στον όμιλο που βρίσκονται οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι ξεκαθάρισαν τα πράγματα στις δύο πρώτες θέσεις (Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο) κι απομένει να μάθουμε ποιες θα είναι οι άλλες δύο που θα «τσεκάρουν» το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την επόμενη αγωνιστική την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και ο Παναθηναϊκός τη Μάλαγα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, τότε όλα θα έχουν τελειώσει και οι ελληνικές ομάδες θα έχουν περάσει στα προημιτελικά, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η Φενερμπαχτσέ. Το ποιος θα είναι 3ος και ποιος 4ος θα κριθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ των δύο «αιωνίων» στην «αυλαία» του Top 16 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Σε περίπτωση ήττας του Παναθηναϊκού από τη Μάλαγα τότε, θέλει νίκη με μεγάλη διαφορά στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ή σε διαφορετική περίπτωση ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Αναντολού στην Τουρκία. Με δύο ήττες στα επόμενα ματς οι «πράσινοι» αποχαιρετούν τη διοργάνωση, άσχετα με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που διεκδικούν την πρόκριση.
Αν ο Ολυμπιακός χάσει από την Εφές, τότε θα πρέπει να νικήσει τον Παναθηναϊκό για να προκριθεί στα πλέι οφ. Πρόκριση παίρνει και με δύο ήττες αρκεί να μην κάνουν στις αγωνιστικές που απομένουν το 2/2 οι Φενέρ και Μάλαγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου