Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ

Ο Άντι Σέρκις, στο ρόλο του Σίζαρ, δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη. Τη νέα χρονιά επιστρέφει δριμύτερος στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Ο πλανήτης των πιθήκων: η αυγή». Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.
Ο «Πλανήτης των πιθήκων», το αειθαλές κινηματογραφικό franchise που αναβίωσε προ διετίας, χάρη στην περιπέτεια του Ρούπερτ Γουάιατ «Ο πλανήτης των πιθήκων, η εξέγερση», θα μας απασχολήσει και το 2014.
Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του σίκουελ «Ο πλανήτης των πιθήκων: η αυγή» που θα έχει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Ματ Ριβς με τον Άντι Σέρκις να παραμένει φυσικά στο ρόλο του Σίζαρ, του ηγέτη των πιθήκων. Η περιπέτεια αναμένεται να προβληθεί και στη χώρα μας, συνεχίζοντας την παράδοση της προβολής πολυαναμενόμενων blockbuster στην καρδιά του καλοκαιριού (τον Ιούλιο).
Στην προηγούμενη ταινία της σειράς είχαμε θαυμάσει την ερμηνεία του Άντι Σέρκις πίσω από το περιτύλιγμα των οπτικών εφέ. Στη νέα κινηματογραφική του εμφάνιση ο Σέρκις θα υποστηρίζεται από ένα αξιόλογο πρωταγωνιστικό καστ: Τζέισον Κλάρκ («Zero Dark Thirty», «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι»), Γκάρι Όλντμαν («Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», «Χάρι Πότερ»), Κέρι Ράσελ («Επικίνδυνη Αποστολή 3»), Τόμπι Κεμπελ («The Prince of Persia», «RocknRolla»), Κόντι Σμιτ Μακφί («Άσε το Κακό να Μπει»), Ενρίκε Μουρτσιάνο («Traffic», «Μαύρο Γεράκι: Η Κατάρριψη»), Κερκ Ασεβέδο («Λεπτή Κόκκινη Γραμμή») και Τζούντι Γκρίρ («Οι Απόγονοι», «Οι Τρεις Ήρωες»).
Η υπόθεση της ταινίας δημιουργεί προσδοκίες για νέες, εντυπωσιακές σκηνές μάχης: ένας συνεχώς αυξανόμενος πληθυσμός γενετικά εξελιγμένων πιθήκων, με επικεφαλής τον περιβόητο Σίζαρ, απειλείται από μια ομάδα ανθρώπων που κατόρθωσαν να επιβιώσουν από έναν θανατηφόρο ιό, πριν μια δεκαετία. Τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα δείχνουν πρόθυμα να συνυπάρξουν ειρηνικά, όμως σύντομα αυτή η ισορροπία ανατρέπεται και αρχίζει νέος κύκλος αμείλικτων συγκρούσεων για την κυριαρχία στον πλανήτη Γη.
Πληροφορίες: η ταινία «Ο πλανήτης των πιθήκων: η Αυγή» έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2014 από την Odeon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου