Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Η Διαπλοκή χτυπά τα Οσκαρ

Ενισχυμένη οδεύει στην κούρσα προς τα Οσκαρ η ταινία του Ντέιβιντ Ο' Ράσελ «Οδηγός Διαπλοκής», καθώς απέσπασε το μεγάλο βραβείο του Σωματείου Κινηματογραφικών Ηθοποιών στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο Χόλιγουντ.                                                                        Τα περισσότερα από τα 165.00 μέλη του Σωματείου έδωσαν την ψήφο τους στη συγκεκριμένη ταινία, η οποία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί των φετινών Οσκαρ, καθώς είναι υποψήφια σε δέκα διαφορετικές κατηγορίες -ισάριθμες με το «Gravity»- μεταξύ των οποίων και αυτές για την Καλύτερη Ταινία, την Καλύτερη Σκηνοθεσία, το Καλύτερο Πρωτότυπο Σενάριο κ.ά.
Οι δε πρωταγωνιστές της, Κρίστιαν Μπέιλ, Εϊμι Αντμας, Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζένιφερ Λόρενς θα διεκδικήσουν τα Οσκαρ στις κατηγορίες Α' και Β' ανδρικού και γυναικείου ρόλου. Παρ' όλα αυτά κανείς τους δεν διακρίθηκε στις κατηγορίες ηθοποιίας, στα βραβεία του Σωματείου Κινηματογραφικών Ηθοποιών. Σημειώνεται εδώ πως μόνο η Τζένιφερ Λόρενς ήταν υποψήφια και δεν επιλέγη για να πάρει βραβείο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.
Το Σωματείο Κινηματογραφικών Ηθοποιών, που αποτελείται από ηθοποιούς που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ, απονέμει τα δικά του βραβεία, κάθε χρόνο, πριν από τη λαμπερή τελετή των Οσκαρ, διαμορφώνοντας το κλίμα αλλά και τις προβλέψεις σχετικά με τους μεγάλους νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου