Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ

Προπονητής της Αναντολού Εφές κι επισήμως θα είναι πλέον ο Βαγγέλης Αγγέλου ο οποίος αντικαθιστά τον Οκτάι Μαχμουτί.                                                      Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι κι επισήμως πλέον προπονητής της Αναντολού Εφές, όπως ανακοίνωσε επίσημα η τουρκική ομάδα.
Η Εφές αφού ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Οκτάι Μαχμουτί, εξέδωσε δεύτερη ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την πρόσληψη του Έλληνα προπονητή. Έτσι, έγινε ο 8ος Έλληνας προπονητής που αναλαμβάνει ομάδα στη Euroleague.
Ο έμπειρος κόουτς ο οποίος έκατσε την Κυριακή για τελευταία φορά στον πάγκο του Άρη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική ομάδα μέχρι το 2016, δηλαδή διάρκειας 2,5 ετών.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, αναφέρεται ότι ο Αγγέλου ήταν ασίσταντ κόυτς του Ίβκοβιτς, όταν κατέκτησε την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός και ότι ασχολείται με την προπονητική εδώ και 17 χρόνια.
Το 2006 επίσης κατέκτησε το Εurocup με την Ντιναμό Μόσχας, όντας και πάλι συνεργάτης του Σέρβου κόουτς, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των ΑΕΚ, Τρικάλων και του φυσικά του Άρη.
Στο μεταξύ, η τουρκική ομάδα εξετάζει και την περίπτωση του Θανάση Γιαπλέ, προπονητή του Ρεθύμνου.                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου