Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΤΑΞΑΝ 200.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΔΟ

Απίστευτο περιστατικό που δύσκολα το χωράει ανθρώπινος νους, συνέβη την περασμένη βδομάδα στο Ναύπλιο, όταν πετάχτηκαν κατά λάθος σε κάδο απορριμμάτων 200.000 ευρώ, που προέρχονταν από τραπεζικό κατάστημα. 
Η ιστορία ξεκινάει όταν η διοίκηση υποκαταστήματος τραπέζης στο κέντρο του Ναυπλίου αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση. Τα συνεργεία που θα εκτελούσαν τις εργασίες έπιασαν δουλειά στο συγκεκριμένο υποκατάστημα νωρίς το πρωί.
Κάποια στιγμή, μαζί με τα μπάζα πέταξαν και στα σκουπίδια, μετά από εντολή υπαλλήλου της Τράπεζας και ένα χαρτόκουτο, που πίστευαν πως περιέχει άχρηστα πράγματα, μαζί με κάποια τμήματα της ψευδοροφής.
Το χαρτόκουτο πετάχτηκε στον κάδο απορριμάτων έξω και απέναντι από το κατάστημα της τράπεζας. Οι εργασίες συνεχίστηκαν την υπόλοιπη ημέρα χωρίς κανείς να καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Όταν όμως οι υπεύθυνοι του καταστήματος "έκλεισαν ταμείο" τους έλειπαν 200.000 ευρώ!!!Πανικός επικράτησε αμέσως στα γραφεία της τράπεζας χωρίς να μπορούν να καταλάβουν πως εξανεμίστηκαν από το ταμείο 200.000 ευρώ μετρητά σε χαρτονομίσματα των 200 ευρώ. 
Η αγωνία για το έλλειμμα στο ταμείο συνεχίστηκε για ένα ολόκληρο 24ωρο, όταν την επομένη μέρα, κάποιος εκ των υπαλλήλων θυμήθηκε πως τα χρήματα είχαν τοποθετηθεί προσωρινά σε ένα χαρτοκιβώτιο.
Ο διευθυντής της Τράπεζας και ο υπάλληλος, που έδωσε εντολή να πεταχτεί το χαρτόκουτο με τα λεφτά, κόντεψαν να πάθουν ...εγκεφαλικό επεισόδιο, μέχρι να ψάξουν στον κάδο απορριμμάτων οι υπόλοιποι υπάλληλοι. 
Το απίστευτο είναι ότι το χαρτόκουτο με τα λεφτά βρισκόταν ακόμη στη θέση του, αφού για καλή τύχη όλων δεν είχε περάσει το απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου. Τα χρήματα επέστρεψαν στο ταμείο της τράπεζας ενώ όλοι οι υπεύθυνοι υπάλληλοι  έκαναν τον .... σταυρό τους για την ευτυχή κατάληξη της απίστευτης περιπέτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου